Ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό 16 οινοποιεία της Κρήτης

mesaralive.gr  09 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Ανοίγουν τις πύλες τους στο κοινό 16 οινοποιεία της Κρήτης

Φωτο: mesaralive.gr

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, δεκαέξι οινοποιεία από την Κρήτη, συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ελλάδας και της Ευρώπης, στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Οι επισκέπτες των οινοποιείων θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις αμπελοοινικές περιοχές της Κρήτης, να γνωρίσουν τους οινοπαραγωγούς, να απολαύσουν το τοπίο στους πανέμορφους αμπελώνες, να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης οίνων, να δοκιμάσουν νέες και παλαιωμένες σοδειές, αλλά και να ενημερωθούν για τα φρέσκα κρασιά του φετινού τρύγου που μόλις ολοκληρώθηκε.

Προγραμματίστε από τώρα την εκδρομή σας για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και να δοκιμάσετε εξαιρετικά Επώνυμα Κρητικά Κρασιά.

Το «Wines of Crete» διοργανώνει επίσης διαδικτυακό φωτογραφικό διαγωνισμό στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής ημέρας Οινοτουρισμού με δώρα για τέσσερις τυχερούς.  Περισσότερες πληροφορίες για τα οινοποιεία που συμμετέχουν και τον διαγωνισμό φωτογραφίας μπορείτε να βρείτε στο www.winesofcrete.gr .  Η είσοδος στα οινοποιεία και η συμμετοχή στον διαγωνισμό φωτογραφίας είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επίσημα hashtag #winesofcrete & #winetourismday17 .

 

mesaralive.gr  09 November, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ