Άνοιξαν πανιά τα νέα σκάφη του ΝΟ Τυμπακίου, χορηγία των Μινωικών Γραμμών (Φωτογραφίες)

mesaralive.gr  18 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Άνοιξαν πανιά τα νέα σκάφη του ΝΟ Τυμπακίου, χορηγία των Μινωικών Γραμμών (Φωτογραφίες)

Φώτο: Mesaralive.gr

Στο όμορφο Λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, παρουσία του Ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη και του Διευθύνοντος Συμβούλου των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου το απόγευμα της Κυριακής

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο πρόεδρος του ΔΣ Φαιστού κ. Γιάννης Νικολακάκης, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού, ο πρόεδρος του Τυμπακίου κ. Μανώλης Στυλλιανάκης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη, ο Εισαγγελέας κ. Νίκος Μαρκάκης, ο Λιμενάρχης του ΛΣ Κόκκινου Πύργου κ. Νίκος Κομονταχάκης, στελέχη των Μινωικών Γραμμών, εκπρόσωποι φορέων του Τυμπακίου και του Κόκκινου Πύργου και πλήθος κόσμου.

Ο όμορφος χώρος του Λιμανιού του Κόκκινου Πύργου, πλημμύρισε από κόσμο που  συμμετείχε στην εκδήλωση!

Μια εκδήλωση που «μύριζε» θάλασσα, όχι μόνο επειδή ο χώρος ήταν το Λιμάνι του Κόκκινου Πύργου, αλλά και για άλλους λόγους! Επειδή την εκδήλωση διοργάνωσε ο δραστήριος Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου μετά από την ευγενική  χορηγία νέων εκπαιδευτικών σκαφών  Laser Bug, από τις Μινωικές Γραμμές!!!!

Οι Μινωικές Γραμμές στοχεύοντας στην στήριξη και ενδυνάμωση του ναυτικού αθλητισμού στο Νότο,  δίνουν  την ευκαιρία σε νέες και νέους της περιοχής από το Νότιο Ρέθυμνο και το Νότιο Ηράκλειο να μυηθούν στα μυστικά του ναυτικού αθλητισμού και να συνεχίσουν την σπουδαία ναυτική παράδοση της Κρήτης!
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες από τον Ιστιοπλοϊκού Όμιλο Ηρακλείου,  άνοιξαν πανιά στα πέντε εκπαιδευτικά σκάφη  Laser Bug, κάνοντας μια μικρή βόλτα σε μικρά παιδιά που το επιθυμούσαν για να πάρουν μια γεύση από την μαγεία του ναυτικού αθλητισμού!

Στον χαιρετισμό της η  αντιπρόεδρος του ΝΟΤ κ.Στέλλα Λενακάκη ευχαρίστησε τις Μινωικές Γραμμές για την ευγενική χορηγία τους, τονίζοντας ότι ο ΝΑΟ επαναδραστηριοποιείται και καλώντας τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν στις δράσεις του Ναυταθλητικού.   

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης, παραδίδοντας τα πέντε νέα εκπαιδευτικά σκάφη στο ΝΟΤ, τόνισε ότι οι Μινωικές Γραμμές, βρίσκονται πάντα  δίπλα στον αθλητισμό. «Με κοινό παρανομαστή την αγάπη μας για τη θάλασσα αποφασίσαμε να αγκαλιάσουμε το ΝΟ Τυμπακίου χορηγώντας αυτά τα σύγχρονα πέντε εκπαιδευτικά σκάφη. Θέλουμε να  βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος στο νότο του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου. Να βοηθήσουμε την κοινωνία να γνωρίσει την αξία της Θάλασσας. Εγώ προσωπικά είμαι δεμένος με τη θάλασσα. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Νίκο Κακλαμανάκη που ήταν σύμβουλος όσον αφορά στην επιλογή των σκαφών».

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης, ο Άρης Παλλήκαρης, πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας κλάσης J24, ο εκπαιδευτής ΝΟ Τυμπακίου, Νίκος Βιτσαξάκης και ο δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης.

Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ που προσέφερε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου.

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ στηρίζουν τον ναυταθλητισμό των Νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου μέσω του “ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ» και “υιοθετούν” τη δράση του

 Στην σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 το απόγευμα, στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου Τυμπακίου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου ανακοίνωσε τη χορηγική στήριξη των δραστηριοτήτων του από τις Μινωικές Γραμμές.

Στο χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με κοινό παρονομαστή την αγάπη για τη θάλασσα και ιδιαίτερα την ιστιοπλοΐα, οι Μινωικές Γραμμές «υιοθετούν» τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου και στηρίζουν τις δράσεις του.

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών και νέων δυναμικών για τον ναυταθλητισμό του τόπου μας, αγοράσαμε πέντε σύγχρονα εκπαιδευτικά / αγωνιστικά σκάφη BUG της κατηγορίας Laser Performance, τα οποία προσφέρουμε στον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου προκειμένου να συμβάλλουμε με αυτό τον τρόπο και εμείς με τη σειρά μας στην εκπαίδευση των νέων παιδιών του Νότου, των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, ώστε να γνωρίσουν την αξία και τον καθοριστικό ρόλο της θάλασσας στη ζωή τους και κατ΄ επέκταση να μυηθούν στο χώρο της ιστιοπλοΐας, είτε ως ψυχαγωγία και αναψυχή, είτε σε αγωνιστικό επίπεδο…».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μανιαδάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα για τη συνεργασία του στην επιλογή και αγορά των σκαφών, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας κ. Νίκο Κακλαμανάκη, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους.

Με αυτό τον τρόπο οι Μινωικές Γραμμές αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά έμπρακτα το διαχρονικό τους ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την κοινωνική τους υπευθυνότητα στηρίζοντας ενεργά τον άνθρωπο και τις αξίες του σε όλη τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής τους στην ακτοπλοΐα.

Με στόχο τη δημιουργία νέων συνθηκών και νέων δυναμικών για τον αθλητισμό του Νότου της Κρήτης, των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνου, οι Μινωικές Γραμμές εντάσσουν στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους το πρόγραμμα δράσεων του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου και στέκονται αρωγοί στο πλευρό των νέων παιδιών και της νεολαίας γενικότερα (αθλητών και αθλητριών) της περιοχής, που ασχολούνται με τη θάλασσα και όλων εκείνων που επιβεβαιώνουν ότι οι μεγάλες και ευγενικές ιδέες αντέχουν στο χρόνο.

Μινωικές Γραμμές, κοντά στον άνθρωπο και τις αξίες του!

 

mesaralive.gr  18 July, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα