Ανοικτό Τουρνουά Τένις στις Μοίρες «3rd Mires Open- Summer 2015»

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ανοικτό Τουρνουά Τένις στις Μοίρες «3rd Mires Open- Summer 2015»

Φωτο: theappgarden.co.uk

Ανοικτό Τουρνουά Τένις «3rd Mires Open – Summer 2015», διοργανώνει στις Μοίρες, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μοιρών, στις 27 και 28 Ιουνίου(Α΄ φάση) καθώς και στις 4 και 5 Ιουλίου (τελική φάση).

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μοιρών προκηρύσσει το 3ο Ανοικτό Τουρνουά τένις με την ονομασία «3rd Mires Open – Summer 2015», το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ομίλου (Μοίρες Δήμου Φαιστού) τα Σαββατοκύριακα 27-28 Ιουνίου και 04 - 05 Ιουλίου 2015.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Στο τουρνουά θα υπάρχει μία κατηγορία open Ανδρών και μια κατηγορία open Γυναικών, χωρίς να υπάρχει όριο ηλικίας.

ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 γήπεδα με επιφάνεια quick. Εφόσον χρειαστεί και είναι σύμφωνοι και οι δύο παίκτες, υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και το 3ο γήπεδο επιφάνεια carpet στην πρόκριματικη φάση.

ΜΠΑΛΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Σε όλα τα παιχνίδια θα δοθούν καινούριες μπάλες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους:

α) ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση:

http://goo.gl/forms/EHJGB5NCmN

β) τηλεφωνικά, στον αριθμό:

6932478985 – Ξηρουδάκης Γιάννης

6972469122 – Πάγιος Παναγιώτης

Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής ορίζεται την Τετάρτη 24/06/2014 και ώρα 20:00μ.μ.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ:

Κατηγορία Open Ανδρών:

Στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά θα τοποθετηθούν ως seeded 8 παίκτες ως εξής: οι 4 καλύτεροι σύμφωνα με τη βαθμολογία της κατηγορίας 35+ των Βετεράνων, οι 2 καλύτεροι σύμφωνα με τη βαθμολογία της κατηγορίας 45+ των Βετεράνων και 2 wild cards. Το πρώτο Σαββατοκύριακο (27-28/06) θα διεξαχθούν οι προκριματικοί αγώνες και το δεύτερο Σαββατοκύριακο (04-05/07) το κυρίως ταμπλό (16άρι με 8 seeded από την αρχή). Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής, οι αγώνες του πρώτου Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν από την Πεμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουνίου. Οι παίκτες που θα τοποθετηθούν στο ταμπλό με κατάταξη (seeded) θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους το Σάββατο 4 Ιουλίου..

Κατηγορία Open Γυναικών:

Στην κατηγορία γυναικών θα δημιουργηθεί ένα 16άρι κυρίως ταμπλό στο οποίο θα τοποθετηθούν 4 seeded (3 με βάση τη βαθμολογία των βετεράνων και 1 wild card). Εφόσον το ταμπλό είναι 32άρι, θα τοποθετηθούν 8 seeded (6 με βάση τη βαθμολογία των βετεράνων και 2 wild cards). Οι αγώνες εφόσον το ταμπλό είναι έως 16άρι, θα πραγματοποιηθούν μόνο το δεύτερο Σαββατοκύριακο.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ομίλου την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 21:00. Η κλήρωση θα γίνει online, ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι, σε διεύθυνση που θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα του Ομίλου στο Facebook. Στην ίδια διεύθυνση θα υπάρχει ενημέρωση για το πρόγραμμα καθώς και τα σκορ των αγώνων.

Σημ.: Η Γραμματεία των αγώνων θα λάβει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες που θα δηλωθούν (αυστηρά πριν τη λήξη των συμμετοχών), στον καταρτισμό του προγράμματος και θα τις ικανοποιεί μόνο σε περίπτωση που αυτό είναι εφικτό σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης του προγράμματος των αγώνων.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ :

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα δύο (2) νικηφόρα sets, με tie break των επτά (7) πόντων στην ισοπαλία (6–6) games. Σε περίπτωση 3ου set, θα παίζεται Super Tie Break (10 πόντων).

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να προσέρχονται 15 λεπτά πριν τον αγώνα τους στην Γραμματεία. Αγωνιζόμενος που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.

Σε ημιτελικούς και τελικούς θα υπάρχουν ball boys και πιθανότατα στον τελικό διαιτησία.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:

Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στα 15 ΕΥΡΩ.

Στους 4 πρώτους νικητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα.

* Στους συμμετέχοντες θα δίνεται 1 μπουκάλι νερό και 1 μπανάνα σε κάθε αγώνα.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Υπεύθυνος αγώνων ορίζεται ο κ. Γιάννης Ξηρουδάκης (6932478985)

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Επιδιαιτητής αγώνων ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Πάγιος (6972469122)

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ:

Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων ιατρική βεβαίωση η οποία τους επιτρέπει την συμμετοχή τους σε αγώνες, η ισχύ της οποίας θα είναι για ένα έτος από την ημερομηνία έκδοσης. Για όσους δεν θα προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105 στην οποία θα αναγράφουν ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη της υγείας τους.

ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

Το Σάββατο 4 Ιουλίου θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες δείπνο (τα γνωστά μπριτζολάκια..!), αμέσως μετά την λήξη των αγώνων της ημέρας, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Μοιρών.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Ξηρουδάκης Γιάννης

 

mesaralive.gr  10 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα