Αντί για ρούχα...χειροπέδες

  24 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Αντί για ρούχα...χειροπέδες

Μπήκε σε κατάστημα προσποιούμενη την πελάτισσα, πήρε τα ρούχα που της άρεσαν, αλλά δεν ήθελε να… περάσει από το ταμείο και να πληρώσει, με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή και να τις φορέσουν χειροπέδες.

Πρόκειται για μία 38χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής, η οποία συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Η 38χρονη γυναίκα «πιάστηκε» επί τόπου, ενώ προσπαθούσε να αφαιρέσει από το κατάστημα ρούχων, τα είδη ένδυσης, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να την συλλάβει.

Η γυναίκα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση στης αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Στα χέρια της αστυνομίας μία 38χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη για κλοπή Συνελήφθη, 38χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη,  το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 38χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα,  η 38χρονη προσπάθησε να αφαίρεσε από κατάστημα είδη ένδυσης, έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

  24 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα