Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για το 1,2 κιλά ηρωίνης

mesaralive.gr  12 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για το 1,2 κιλά ηρωίνης

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη είναι πλέον ο 51χρονος άνδρας που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές καθώς είχε στην κατοχή του 1,2 κιλά ηρωίνης.

Μαζί του συνελήφθη κι ένας 49χρονος αλλοδαπός ο οποίος φαίνεται πως λειτουργούσε σαν «βαποράκι» του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 49χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και πλημμεληματικές διώξεις στον 51χρονο.

Στη συνέχεια βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή με τον 51χρονο να αφήνεται ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ενώ ο 49χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

 Καλά κρυμμένη νόμιζε πως είχε την μεγάλη ποσότητα ηρωίνης ο 49χρονος με τις αστυνομικές αρχές όμως να βρίσκουν την… καβάτζα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο «έμπορος» της ηρωίνης είχε βγάλει ένα τούβλο από ένα τοιχίο που είχε έξω από το σπίτι του κι εκεί μέσα έκρυβε τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 1 κιλό και 244 γραμμάρια ηρωίνης.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 480 ευρώ σε μετρητά, δύο τηλέφωνα αλλά και το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, οι αρχές προχώρησαν και σε έρευνα στο σπίτι του 51χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσα 7,6 γραμμάρια ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια, ένα περίστροφο, σφαίρες, 480 ευρώ σε μετρητά και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

 

mesaralive.gr  12 April, 2019 ΑΡΘΡΑ