Αντίστροφη μέτρηση για το Matala Street Painting

  18 May, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Αντίστροφη μέτρηση για το Matala Street Painting


Έχεις θετική διάθεση και ομαδικό πνεύμα; Έλα να ζήσεις μια απολαυστική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα!
Γέμισε με χρώμα, αγάπη και διασκέδαση τη ζωή σου! Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του #Matala_Beach_Festival, πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού έχει το #Matala_street_painting!
 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μία εβδομάδα νωρίτερα, την Κυριακή 18 Ιουνίου διοργανώνεται το #Matala_Street_Painting 2023. Οι δρόμοι των Ματάλων μετατρέπονται σε ένα τεράστιο καμβά όπου ζωγράφοι όλων των ηλικιών συνθέτουν τις ζωγραφιές τους, στους δρόμους που περπάτησαν οι χίπις, με έμπνευση και πολύ χρώμα! Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το δικό τους μοναδικό αποτύπωμα στους δρόμους που περπάτησαν οι χίπις, και να ξαναζωντανέψουν αυτή την αξέχαστη εποχή και διαδίδοντας μηνύματα, ειρήνης, φιλίας και αγάπης.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 27 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το #Matala_Wall_Painting στις 10 το πρωί με ελέυθερη είσοδο.
Ο θρυλικός τοίχος των Ματάλων με το διαχρονικό σύνθημα  #Today_is_life_Tomorrow_never_comes  θα σχεδιαστεί και θα χρωματιστεί ξανά για να διαδώσει αυτό το βαθύ μήνυμα-υπενθύμιση ότι κάθε μέρα είναι πολύτιμη.
Στις 23, 24 & 25 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο πιο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού που διοργανώνει η «Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού Α.Ε. σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Δήμο Φαιστού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιτσιδίων Ματάλων.
Η καρδιά των φεστιβάλ στην Κρήτη, χτυπά δυνατά στο νότο και το φετινό φεστιβάλ δεν θα μοιάζει με τα παλιά. Οι προετοιμασίες προχωρούν πυρετωδώς και το 10ο φεστιβάλ θα είναι επετειακό και με πολλές εκπλήξεις, παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες και δράσεις για τα παιδιά!
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Matala Street Painting ξεκινάνε τη Δευτέρα 29 Μαΐου στο τλφ: 6986844953 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
 

 

  18 May, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα