Αντώνης Μανιαδάκης: Οι Μινωικές Γραμμές επενδύουν στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών

mesaralive.gr  17 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Αντώνης Μανιαδάκης: Οι Μινωικές Γραμμές επενδύουν στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών

Ο διευθυνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης ανέφερε στην ομιλία του στα εγκαίνια του πλοίου Μύκονος Παλάς ότι στόχος της εταιρίας είναι να προσφέρει στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ενώ τόνισε πως οι Μινωικές Γραμμές επενδύουν στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Ελλάδας

Αναλυτικότερα η ομιλία του κυρίου Αντώνη Μανιαδάκη

Κυρίες και Κύριοι προσκεκλημένοι,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που ανταποκριθήκατε σε αυτή μας την πρόσκληση και τιμάτε με την παρουσία σας τα εγκαίνια της νέας επιχειρηματικής μας δραστηριότητας στα Χανιά.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας. Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, το νεότερο και ταχύτερο πλοίο των Χανίων.

Στόχος της εταιρείας μας είναι, να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι τους με πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.                                                                                                                   

Το MYKONOS PALACE έχει συνολικό μήκος 214 μ. και πλάτος 26,4 μ., δυνατότητα μεταφοράς 1922 επιβατών, 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ. και θα εκτελεί το προγραμματισμένο δρομολόγιό με ταχύτητα και πολυτέλεια.

Με τη δρομολόγησή του στη γραμμή Χανιά - Πειραιάς - Χανιά, ενισχύουμε την παρουσία μας στις γραμμές της Κρήτης και συμβάλλουμε με την πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας, σε στεριά και θάλασσα, στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών, ενώ προσφέρουμε στους νέους ανθρώπους των Χανίων και της Κρήτης πολύτιμες θέσεις εργασίας.

 

Κυρίες και Κύριοι,                                                                                                                     

Είναι μεγάλη τιμή να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην όμορφη πόλη των Χανίων και να σας έχουμε κοντά μας - δίπλα μας, αυτήν την ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα για την εταιρεία μας.                                                                                Η στήριξη και η συμπαράστασή σας στη νέα φιλόδοξη επενδυτική μας προσπάθεια που κάνουμε στα Χανιά, θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής μεταφοράς στον τόπο σας, αλλά και στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του νομού Χανίων.                                                                                           Σας ευχαριστούμε που ενθαρρύνετε αυτή μας την προσπάθεια, είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας!

 

Κυρίες και Κύριοι,                                                                                                         

Επιτρέψτε μου να εκφράσω επίσης τις ευχαριστίες μου στους Χανιώτες συμπατριώτες μας που ήδη, με μηνύματα και αισθήματα ειλικρινούς φιλίας, συμπαράστασης και Κρητικής φιλοξενίας μας εξέφρασαν ποικιλοτρόπως το “Καλώς ορίσατε στα Χανιά”, θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους ότι, οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ θα είναι πάντα δίπλα σας και θα κοιτάνε πάντα μπροστά.   

Δεν θα ακολουθούμε απλά τις εξελίξεις, θα πρωτοπορούμε σε αυτές, επενδύοντας στο μέλλον προς όφελος της πατρίδας μας και για το καλό της Κρήτης μας.

Σας ευχαριστώ.

 

mesaralive.gr  17 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ