“Απαγορεύεται να ξαναπλησιάσεις τη γυναίκα και το παιδί σου”

mesaralive.gr  12 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
“Απαγορεύεται να ξαναπλησιάσεις τη γυναίκα και το παιδί σου”

Αναβλήθηκε το δικαστήριο του 45χρονου - Περιοριστικοί όροι, μέχρι την ακροαματική διαδικασία

Για τις 17 Μαρτίου αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου άνδρα, που χτύπησε βάναυσα τον 8χρονο γιο και την 36χρονη σύζυγό του,(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) προκαλώντας τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης. 

Στον 45χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, προκειμένου να μην πλησιάσει την οικογένεια του. Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο επέβαλε στον 45χρονο να μην επιστρέψει στο σπίτι του μέχρι το δικαστήριο και να μην πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων ούτε τη σύζυγο, ούτε το 8χρονο αγόρι, αλλά ούτε και να πλησιάσει σε κοντινή απόσταση το σχολείο του παιδιού.

Ο 45χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, μόνο για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 8χρονου αγοριού, με την κατηγορία της απλής ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υπόθεση της βίαιης επίθεσης σε μητέρα και γιο διαχωρίστηκε και σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία για τον ξυλοδαρμό της 36χρονης γυναίκας, καθώς δεν ήταν στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Όπως έγραψε , πρώτο το Cretalive, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 8χρονος πήγε στο σχολείο του χτυπημένος, φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

Το γεγονός αυτό θορύβησε τους δασκάλους του αφού το αγόρι εξομολογήθηκε ότι χτυπήθηκε από τον πατέρα του.

Οι δάσκαλοι ενημέρωσαν την αστυνομία και, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, αποκάλύφθηκε ότι ο 45χρονος είχε χτυπήσει βίαια και τη σύζυγό του που είχε καταλήξει στο νοσοκομείο 

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  12 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα