Απίστευτη κομπίνα με θύμα μεσαρίτη

mesaralive.gr  12 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Απίστευτη κομπίνα με θύμα μεσαρίτη

Φωτο:zouglanews.gr

Θύμα επιτήδειων που έστησαν ολόκληρη κομπίνα, έπεσε ένας ηλικιωμένος μεσαρίτης, που του «ξινοβγήκε» η βόλτα στο Ηράκλειο, αφού επιστρέφοντας δεν βρήκε τίποτα στην αποθήκη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mesaralive.gr, o ηλικιωμένος συνάντησε στο χωριό του έναν άνδρα που όπως λέει ο ίδιος γνώριζε από το Ηράκλειο και ο οποίος του πρότεινε να τον πάρει μια βόλτα.

Μάλιστα επειδή ο ηλικιωμένος του είπε ότι δεν έχει χρήματα, ο άνδρας του πρότεινε να πουλήσει λάδι και μάλιστα προσφέρθηκε να τον βοηθήσει ώστε να αδειάσει από τα βαρέλια που είχε στην αποθήκη μια κανίστρα λάδι να την πουλήσει για να έχει τα χρήματα για τη βόλτα του.

Έτσι κι έγινε. Οι δύο άντρες πήγαν στην αποθήκη, γέμισαν την κανίστρα, ο ηλικιωμένος πούλησε καμιά πενηνταριά κιλά λάδι και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητο του «γνωστού» του και πήγε στο Ηράκλειο.

Όταν γύρισε ωστόσο στο χωριό, τον περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Δύο βαρέλια λάδι, περίπου 500 κιλά, καθώς και ένα ραβδιστικό μηχανάκι με δύο βέργες είχαν κάνει «φτερά»…

Ο ηλικιωμένος αμέσως άρχισε να υποψιάζεται ότι του είχαν στήσει παγίδα, μάλιστα όταν έψαξε να διασταυρώσει τα στοιχεία του «γνωστού» του και αντιλήφθηκε ότι ήταν ψεύτικα, η υποψία ότι του έστησαν κομπίνα για να μπουν και να δουν τι έχει στην αποθήκη του, καθώς επίσης και να την αδειάσουν όσο αυτός ήταν στο Ηράκλειο, έγινε βεβαιότητα…

 

mesaralive.gr  12 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα