Αποχαιρέτησαν τον Μύρωνα – Τραγωδία χωρίς τέλος στην άσφαλτο της Κρήτης

mesaralive.gr  09 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αποχαιρέτησαν τον Μύρωνα – Τραγωδία χωρίς τέλος στην άσφαλτο της Κρήτης

Μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης και οδύνης είπαν το τελευταίο αντίο στον 41 χρονο Μύρωνα Nικολετάκη, τον ποδηλάτη που άφησε την τελευταία του πνοή στην ασφαλτο λίγο μετα τις 20:30, το βράδυ της Τετάρτης όταν κάτω απο αδιευκρινιστες συνθήκες, χτυπήθηκε απο διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο Μοιρών -Τυμπακίου.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στις 12 το μεσημέρι, τον 41χρονο στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Γαλιά. Ο θάνατος του 41 χρονου βύθισε στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και όλη την Μεσαρά που αποχαιρετά ένα ακόμα δικό της παιδί. Μόλις τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου εξάλλου άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο 20χρονος, Γιώργος Ροδουσάκης.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος, όπου ο 41χρονος ποδηλάτης από τη Γαλιά, άφησε την τελευταία του πνοή έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον Mύρωνα, ο θάνατος του οποίου  έρχεται να προστεθει στην "μαύρη" λίστα των θανατηφόρων δυστυχημάτων στην περιοχή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή 55 συνολικά άνθρωποι στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο του νησιού, σε 51 τροχαία δυστυχήματα.

 

mesaralive.gr  09 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα