Αποχαιρετούν τον Δημήτρη που χάθηκε σε τροχαίο

  07 July, 2020 ΑΡΘΡΑ
Αποχαιρετούν τον Δημήτρη που χάθηκε σε τροχαίο

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 22χρονο

Στερνό “αντίο” στον αγαπημένο τους άνθρωπο λένε την Τρίτη η οικογένεια και οι φίλοι του 22χρονου Δημήτρη που "έσβησε" μετά από τροχαίο δυστύχημα. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί  στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στα Μανωλιανά και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο της Ιεράπετρας.

Ο 22χρονος χάρισε ζωή με το θάνατό του αφού η οικογένειά του αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων η οποία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. 

 

Η μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας με τζιπ

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο εκκωφαντικός θόρυβος από τη σύγκρουση μοτοσυκλέτας με τζιπ, στη γειτονιά των “Πολυκατοικιών”, στην Ιεράπετρα, σήκωσε όλους τους περίοικους στο πόδι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε αλλά υπέστη ισχυρό σοκ, βλέποντας τον νεαρό τραυματία στην άσφαλτο... Οι διερχόμενοι και οι περίοικοι, που πρώτοι έφτασαν κοντά στον 22χρονο νέο, κάλεσαν άμεσα το 166 και την Αστυνομία, ενώ ένας νεαρός πήρε αμέσως στο κινητό του τον υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργο Αγγελάκη.

«Έτυχε να βρίσκομαι εκτός υπηρεσίας, πολύ κοντά στο σημείο του ατυχήματος, και έσπευσα με το αυτοκίνητό μου, ενώ στη διαδρομή πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους μου πως και τα δύο ασθενοφόρα της βραδινής βάρδιας ήταν σε διακομιδές.Πλησίασα τον νεαρό τραυματία, είδα ότι είχε χτυπήσει σοβαρά και ζήτησα από τους συγκεντρωμένους να μην τον μετακινήσουν μέχρι να πάω στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και να επιστρέψω με το εφεδρικό μας ασθενοφόρο, συνοδεία γιατρού, να παραλάβω με τον σωστό τρόπο τον 22χρονο. Επειδή ο νεαρός είχε κατάγματα στον αυχένα, θα μπορούσε να επιδεινωθεί η κατάστασή του αν κάποιος του έβγαζε απρόσεκτα το κράνος και τον μετακινούσε για να τον μεταφέρει όπως-όπως στο νοσοκομείο. Τον παραλάβαμε γρήγορα χωρίς αισθήσεις, σε κωματώδη κατάσταση, του κάναμε ΚΑΡΠΑ και κατά τη διαδρομή αλλά και στο νοσοκομείο οι γιατροί, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις και την αναπνοή του. Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, αφού τον είχαν διασωληνώσει οι εφημερεύοντες γιατροί, ξεκινήσαμε τη διακομιδή του για το εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου», ανέφερε ο υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργος Αγγελάκης.


Ο 22χρονος άνδρας, που εργαζόταν στο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του πατέρα του, εισήχθη μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, σε πολύ βαριά κατάσταση, και δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς μερικές ώρες αργότερα έμελλε να φύγει από τη ζωή.


Στο άκουσμα του χαμού του 22χρονου νεαρού, η ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας βυθίστηκε στο πένθος. Εξάλλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Πολιτών Ιεράπετρας ανέφερε: «Έπειτα από το ατύχημα και τον θάνατο του 22χρονου συμπολίτη μας, η προγραμματισμένη συναυλία για το Σάββατο 4/7 ακυρώνεται. Συλλυπητήρια στη μάνα και την οικογένεια».

 

  07 July, 2020 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα