Αποκλεισμός σοκ για την Γόρτυς 1-0 από τον Ηρακλή Νιπιδιτού

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αποκλεισμός σοκ για την Γόρτυς 1-0 από τον Ηρακλή Νιπιδιτού

Φώτο: notosportnews.gr

Την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλου ΕΠΣΗ γνώρισε η Γόρτυς από τον Ηρακλή Νιπιδιτού στα Ρουσσοχώρια

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο σκοράρωντας μόλις στο 5ο λεπτό  με τον Ραφαέλο με ωραίο γυριστό σούτ, μετά από σέντρα του Νικολό.

Η ομάδα των Αγίων Δέκα προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό  με τον Μικέλ να πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Μαγκουφάκη να διώχνει τη μπάλα κόρνερ. Απο κεί και πέρα και μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη  οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 50ο λεπτό έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Φανουράκη, να σουτάρει, με τον “γκολκίπερ” του Ηρακλή να διώχνει τη μπάλα με τα πόδια. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και δημιούργησαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Αραβιστάνη, όμως στο σουτ που επιχείρησε, ο Μαγκουφάκης, απέκρουσε δηλώνοντας για άλλη μια φορά παρών κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Ηρακλή.

Στη συνέχεια η Γόρτυς δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο, και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ηρακλή στην επόμενη φάση του κυπέλου ΕΠΣΗ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαγκουφάκη

Συνθέσεις

Ηρακλής Νιπιδιτού: Μαγκουφάκης, Νικολό, Βίσκα, Αναγνωστάκης, Τσικαλάς, Κουκάκης, Πετράκης, Νικολάρας, Ραφαέλο, Ιερωνυμάκης(75′ Κεγκέρογλου), Τσαφαντάκης(85 Βλαστός).

Γόρτυς: Χαραλαμπάκης, Μερκουλίδης, Μάλο (65′ Σταυρακάκης) , Νικολακάκης, Ξαγοραράκης, Φανουράκης, Μηναδάκης( 66′ Αραβιστάνη), Λουλάκης, Ποντίκαλης, Προβιδάκης, Μικέλ(46′ Κεφάκης)

 

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα