Αποκλείστηκε ο Κόρακας με 0-4 από τον Γιούχτα

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αποκλείστηκε ο Κόρακας με 0-4 από τον Γιούχτα

Φώτο: notosportnews.gr

Ήττα – αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου ΕΠΣΗ γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου ο Κόρακας με σκορ 0-4 από τον Γιούχτα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 15΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κασωτάκη (το αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα Ο Φουκαράκης κάνοντας το 0-1.

Στο 25’, ο Γιούχτας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Νοκάι, να σημειώνει με πλασέ το 0-2, για να έρθει στο 45΄ ο ίδιος παίχτης με σουτ να κάνει το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά με τον Χρηστάκη να σημειώνει με φάουλ το τελικό 0-4.

 

Συνθέσεις

Κόρακας: Κουκουλάκης, Χαριτάκης Ν.( 50΄ Πετράκης), Βεϊσάκης, Φιντικάκης(82΄ Τσιτερής), Χαριτάκης Μ., Ρινακάκης, Σηφάκης, Ξυρουδάκης, Χαμηλάκης(65΄ Ντόκο), Ξεκαρδάκης

Γιούχτας: Μουτζούρης, Κασωτάκης(46΄ Κουκάκης), Λουμπάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Φουκαράκης(59΄ Γριβάκης), Ρωμανάκης, Νοκάι, Φραγκιαδάκης, Χρηστάκης(75΄ Μηλιαράκης)

* Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι προσέφεραν το λάβαρο της ομάδας τους στους φιλοξενούμενους, καθώς και ανθοδέσμη τιμώντας τον Πομπιανό ποδοσφαιριστή του Γιούχτα Δημήτρη Κουτσάκη ο οποίος απουσίαζε λόγω τραυματισμού, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν αγωνίστηκε και ο αδερφός του Παναγιώτης από τον Κόρακα.

 

Στέλιος Χανιωτάκης  27 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα