Αποκλειστικό: Ο Βρετανός που αγαπά την Αγία Γαλήνη και έκανε δώρο που σώζει ζωές!

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ
Αποκλειστικό: Ο Βρετανός που αγαπά την Αγία Γαλήνη και έκανε δώρο που σώζει ζωές!

Η αγάπη ενός Βρετανού τον οδήγησε στο να κάνει ένα δώρο που σώζει ζωές!

Η αγάπη ενός Βρετανού για την Κρήτη και ειδικότερα τη Μεσαρά και την Αγία Γαλήνη, τον οδήγησε στο να κάνει ένα δώρο που σώζει ζωές!

Συγκεκριμένα ο ίδιος, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του για τον τόπο, που τον φιλοξενεί και τον έχει «αγκαλιάσει» αποφάσισε μετά από σχετική συνεννόηση να προσφέρει δύο φορητούς απινιδωτές στην περιοχή στην οποία μένει.

Η προσφορά του έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και οι απινιδωτές αυτοί έχουν πλέον παραληφθεί! Μια ακόμη πράξη, εξίσου σπουδαία όμως έγινε και από την πλευρά του προέδρου της Κοινότητας Αγίας Γαλήνης, ο οποίος βλέποντας ότι η περιοχή του έχει ήδη τέσσερις,  αποφάσισε να δωρίσει τους δύο νέους απινιδωτές στο Ρέθυμνο!

Μια πόλη με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες φυσικά από ότι η Αγία Γαλήνη. Για αυτό ο πρόεδρος της Αγίας Γαλήνης κ. Μανώλης Φουντιδάκης ήρθε σε επαφή και θα προσφέρει τους απινιδωτές, που θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία στο Ρέθυμνο!

Πραγματικά πρόκειται για δύο διαδοχικές ενέργειες, που συγκινούν και αποτελούν σημείο θαυμασμού για όλους! Και αυτό που τονιζουν όλοι είναι πως το παράδειγμα του Βρετανού πρέπει να ευαισθητοποιήσει, αλλα και να κινητοποιήσει τις Αρχές που βλέπουν πως το κενό που αυτές αφήνουν, το καλύπτει η ιδιωτική πρωτοβουλία!

 

mesaralive.gr  02 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα