Απολογείται ο 42χρονος για το μαχαίρωμα

  14 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Απολογείται ο 42χρονος για το μαχαίρωμα

Την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί τελικά ο 42χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά τον ξυλοδαρμό του, κατηγορούμενος για την αιματηρή επίθεση σε βάρος ενός 68χρονου.

Μια υπόθεση που φαινεται πως κρατά εδώ και χρόνια, σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιπαράθεση των δύο εμπλεκόμενων πλευρών και τα αίτια που οδήγησαν τελικά στο μαχαίρωμα του 68χρονου.

Ο 42χρονος λοιπόν έλαβε νέα αναβολή από τον ανακριτή Ηρακλείου. Αύριο θα απολογηθεί και αναμένονται με ενδιαφέρον όλα όσα θα πει για το συμβάν που σημειώθηκε στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Μέσα σε όλα ήρθε και ο ξυλοδαρμός του 42χρονου από δύο άτομα, τα οποία επίσης συνελήφθησαν και αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο στις 19 Νοεμβρίου.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γινει στην 49χρονη σύντροφο του 68χρονου, η οποία φαίνεται πως είναι το «μήλον της έριδος»
 
Πριν λίγους μήνες, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, ο 42χρονος κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε ένα πνίξει μια 49χρονη επειδή δεν ενέδωσε στις ορέξεις του.

Τότε η 49χρονη σώθηκε χάρη στην επέμβαση του ανήλικου γιου της που επιτέθηκε στον 42χρονο παραλίγο δολοφόνο της μητέρας του.

Η υπόθεση αυτή όμως είχε και συνέχεια μετά το νέο αιματηρό περιστατικό που ήρθε να προστεθεί στην κόντρα που μαίνεται μεταξύ της 49χρονης και του 42χρονου από την ευρύτερη περιοχή του Καστελλίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα ο 42χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στο πόδι τον 68χρονο σύντροφο της 49χρονης, τη στιγμή που πήγαιναν στα χωράφια της για αγροτικές εργασίες.

«Ήμουν με το σύντροφό μου και ξαφνικά ο 42χρονος μας εμβόλισε με το αυτοκίνητό του για να μας ακινητοποιήσει. Μου φώναζε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα με τελειώσει. Ο στόχος ήμουν εγώ. Κατεβήκαμε από το αμάξι και για να με προστατεύσει ο σύντροφός μου μπήκε στη μέση και δέχθηκε μια μαχαιριά στο αριστερό πόδι» είπε η 49χρονη.

Η ίδια πρόσθεσε λέγοντας: «Η επίθεσή του ήταν αναίτια. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι επικίνδυνος και ικανός για όλα. Εάν δε συλληφθεί πολύ φοβάμαι ότι θα βρει τον τρόπο να με βλάψει»

Σύμφωνα με την περιγραφή της 49χρονης, «ο δράστης μετά την πράξη του μπήκε στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, περιμένοντας να παρέλθει το αυτόφωρο για να εμφανιστεί στη συνέχεια».

 

  14 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ