Απολογισμός από τις Πρέσπες για την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

mesaralive.gr  08 September, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Απολογισμός από τις Πρέσπες για την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς

Α.Λ. ΜΕΣΑΡΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις Πρέσπες τόσο το 9ο Prespes Summer Camp που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας, όσο και το διεθνές κύπελλο "ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ",που διοργανώνει ο ίδιος σύλλογος υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαρας συμμετείχε και στις 2 εκδηλώσεις του  Ο.ΞΙ.Φ.με τους μικρούς αθλητές της να "χύνουν' πολύ ιδρώτα στις 3 προπονήσεις που συμμετείχαν καθημερινά.

Το  πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινό τρέξιμο, ασκήσεις βελτίωσης Φυσικής Κατάστασης και τεχνικής και  αγωνιστική προπόνηση το απόγευμα.

Να σημειωθεί ότι στο καμπ συμμετείχαν και 12 Ρουμάνοι αθλητές-τριες, μέλη της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας.

Το Σάββατο στο "ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ" "έπεσαν" στον αγώνα 11 αθλητές και αθλήτριες από τη Μεσσαρά με τους "μικρούς αθλητές της Α.Λ.Μ. να κοιτάζουν στα μάτια πολύ μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές ,σ ένα κύπελλο που  συμμετείχαν αθλητές έως 20 ετών.

Στο ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών(-20 ετών) ο Φουστανάκης Στέλιος χάνοντας στον ημιτελικό από τον Τικτόπουλο 9-8 κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο επαναλαμβάνοντας την περυσινή επιτυχία του Πατσιανωτάκη Λάμπη.

Ένα μετάλλιο που έρχεται την πρώτη χρονιά και στον πρώτο του αγώνα σ αυτήν τη κατηγορία (πέρυσι αγωνιζόταν στη κατηγορία των εφήβων).

Αλλά και η 13χρονη Πεδιαδιτάκη χάνοντας από την Κοντοχριστοπούλου την καλύτερη ξιφομάχο της Ελλάδος και όχι μόνο, έχασε  την είσοδο στα μετάλλια καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Αναλυτικά:

Στο Ξίφος Μονομαχίας Ν.Ανδρών (24 αθλητές) :1ος Τσώκας (Ο.ΞΙ.Φ.) 2ος Τικτόπουλος (Ο.Σ.Α.), 3οι Φουστανάκης (Α.Λ.Μ.) και Κρητικός ( Ο.Σ.Α.) Πατσιανωτάκης Λάμπης 9ος ,Χατζηγεωργίου Νικόλας 19ος και Μπουχαλάκης Ανδρέας 24ος.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Ν.Γυναικών (31 αθλήτριες):1η Predescu (ROMANIA),2η Barosan (ROMANIA) 3ες Calcan (POMANIA) και Vladu (ROMANIA).H Τσακιράκη  Άννα 18η και η Χαραλαμπάκη Ραφαέλα 27η..

Στο Ξίφος Ασκήσεως Ν.Ανδρών (34 αθλητές) 1ος Σούλιος (Α.Ο.Ξ.Α) 2ος Μπεσίρης (Α.Ο.Ξ.Α.) 3οι Μαυρίδης (Α.Ο.Ξ.Α.) και Γιάννος-Ρίζος (Α.Ο.Ξ.Α.)΄.Ο Κάζηλας Γιάννης 20ος,ο Κωστάκης Τηλέμαχος 24ος,ο Αυγουστάκης Μανώλης και 31ος ο Πατσιανωτάκης Ανδρέας.

Στο Ξίφος Ασκήσεως Ν.Γυναικών (23 αθλήτριες) 1η Κοντοχριστοπούλου

(Α.Ο.Ξ.Α.) 2η Χαιτογλου ( Α.Ο.Ξ.Α.) 3ες Χαλδαίου (Α.Ο.Ξ.Α.) και Σούλιου(Α,Ο,Ξ,Α,) η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα 8η.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει όλους τους αθλητές της ομάδας που σ αυτές τις δύσκολες εποχές ταξίδεψαν στην άλλη άκρη της Ελλάδας, δείχνοντας την αγάπη που τρέφουν για το άθλημα και τη δίψα τους να φέρουν στο μέλλον κι άλλα μετάλλια στη Μεσσαρά.

 

mesaralive.gr  08 September, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα