Απολογισμός της συνεργασίας ΜΕΛΛΟΝ και Νερό Ζαρός

mesaralive.gr  04 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Απολογισμός της συνεργασίας ΜΕΛΛΟΝ και Νερό Ζαρός

Φώτο: mesaralive.gr

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών χθες Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, παρουσιάστηκαν και τα αποτελέσματα από την συνεργασία του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με το Νερό Ζαρός.

Ο Σύλλογος «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» δια του εκπροσώπου του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν αυτή τη δράση, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" Μανώλης Στεφανουδάκης,  απένειμε τιμητική πλακέτα στην ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε εμφιάλωση νερού ΖΑΡΟΣ για την οικονομική της βοήθεια στο Σύλλογο. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος της ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. κ. Κώστας Μανιουδάκης. Όπως αναφέρθηκε μέσα από την συνεργασία για την συλλογή πωμάτων και πλαστικών μπουκαλιών συγκεντρώθηκαν χρήματα με τα οποία ο Σύλλογος προμηθεύτηκε αναπηρικό υλικό για τα μέλη του.

Από την πλευρά του ο κ. Μανιουδάκης ευχαρίστησε το Σύλλογο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» τονίζοντας «ευχαριστούμε και θα είμαστε δίπλα σας» και αφιέρωσε μια μαντινάδα στα παιδιά με ειδικές ικανότητες και τις οικογένειές τους λέγοντας: «Δύναμη θέλει  στην ψυχή και θέληση περίσσια, με ένα πόδι να πατείς να πολεμάς στα ίσια».

 

mesaralive.gr  04 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα