Απολογούνται αύριο για το φονικό μετά την ενέδρα!

mesaralive.gr  04 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Απολογούνται αύριο για το φονικό μετά την ενέδρα!

Προθεσμία πήραν για να απολογηθούν οι δύο συλληφθέντες.

Προθεσμία πήραν για να απολογηθούν αυριο οι δύο συλληφθέντες για τη φονικη ενέδρα

Υπενθυμίζεται ότι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο 24χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 63χρονου κτηνοτρόφου στο Άνω Μέρος Αμαρίου, αλλά και ο 25χρονος αδελφός του, που σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον κτηνοτρόφο. 

Από την πλευρά του ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος αδελφός του, παραδόθηκε μεν υπό καθεστώς ασφυκτικής πίεσης ωστόσο αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα. "Όταν πήγα εγώ, είχε ήδη γίνει το κακό" φέρεται να δήλωσε. 

Σε βάρος του 24χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αλβανού εργάτη και στον αδελφό του για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία 

Το χρονικό

Οπως αναφέρει τo goodnet.gr το μεσημέρι της Κυριακής κι ενώ ο 63χρονος οδηγούσε το όχημά του, στο οποίο επέβαινε και ένας νεαρός Αλβανός, φέρονται ο 24χρονος και ο 25χρονος αδερφός του να του έστησαν ενέδρα, «εγκλωβίζοντας» το αυτοκίνητο του θύματος με δύο οχήματα, από μπροστά και από πίσω. Από κοντινή απόσταση – και ενώ ο 63χρονος παρέμεινε στη θέση του οδηγού - φέρεται να πυροβόλησε το θύμα ο δράστης και με τρεις σφαίρες, δύο στο θώρακα και μία στο κεφάλι, του κατάφερε θανατηφόρα τραύματα.

Η μία μάλιστα σφαίρα βγήκε από το σώμα του 63χρονου και τραυμάτισε στον ώμο τον Αλβανό συνεπιβάτη του οχήματος, ο οποίος υπήρξε και ο βασικός μάρτυρας στην υπόθεση και η κατάθεσή του ήταν καταλυτική για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Αμέσως μετά τα δύο αδέλφια διέφυγαν. Ο 24χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, όμως αρχικά αρνήθηκε ότι συμμετείχε στην ανθρωποκτονία.  

Την συμμετοχή του στο έγκλημα αρνείται ο 25χρονος αδερφός του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει πως στο σημείο βρέθηκε αφού είχε σημειωθεί η ανθρωποκτονία.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές υπό την πίεση των όσων έχουν σημειωθεί. Ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές ότι θα βρισκόταν στην περιοχή Γιους Κάμπος, όπου και παραδόθηκε.

Οι διαφορές, η αιτία

Στο Αμάρι υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς η τοπική ΕΛ.ΑΣ. φοβάται ακόμα και αντίποινα, καθώς οι διαφορές – για κτηματικούς λόγους - των δύο οικογενειών κρατούν χρόνια και κατά καιρούς έχουν σημειωθεί επεισόδια με κορύφωση έναν ακόμα νεκρό το 2008.

Στις 21 Αυγούστου του 2008 σε συμπλοκή μεταξύ έξι ατόμων και από τις δύο οικογένειες, στην περιοχή Γιους Κάμπος του Γερακαρίου, είχε σκοτωθεί ο παππούς του σημερινού φερόμενου ως δράστη.Στην συμπλοκή τότε συμμετείχε ο 63χρονος και συνολικά είχαν τραυματιστεί πέντε άτομα, δύο από την οικογένεια τού τότε θύματος και τρεις από τη δεύτερη οικογένεια, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος, σήμερα θύμα.

 

Δείτε επίσης

Οι φόλες στους Βώρρους έφεραν τη «Ντάικα» στη Μεσαρά04.07.2018
Αντιδράσεις για την αδικία σε βάρος της Κρήτης - Φωνές διαμαρτυρίας και από τη Μεσαρά03.07.2018
Όμιλος Γκριμάλντι: «Άνιση αντιμετώπιση των Μινωϊκών στις γραμμές της Κρήτης»03.07.2018
Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά το τροχαίο, στο ΒΟΑΚ03.07.2018
Μινωικές Γραμμές: Nέα πρωτοβουλία με έκπτωση σε επιβάτες άνω των 60 ετών03.07.2018

Σχετικά άρθρα

Ομολόγησε τη δολοφονία ο 24χρονος - Εμφανίστηκε ο αδερφός του03.07.2018
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 63χρονου κτηνοτρόφου!02.07.2018
Με τρεις σφαίρες σκοτώσαν τον κτηνοτρόφο - Η σχέση του και με τη Μεσαρά02.07.2018
«Οι βεντέτες στην Κρήτη για λόγους εκδίκησης έχουν συχνά θύματα και τα ζώα»22.06.2018
Ανατροπή στην υπόθεση Τσαλικίδη: «Δεν αυτοκτόνησε, τον 

 

mesaralive.gr  04 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα