Απολογούνται για τη δολοφονία του γιατρού οι “σατανικοί” εραστές

  11 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Απολογούνται για τη δολοφονία του γιατρού οι “σατανικοί” εραστές

Σε βάρος του 37χρονου αστυνομικού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η γυναίκα του καρδιολόγου διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Το κατώφλι του Ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσει σήμερα το ζευγάρι των Βούλγαρων που σχεδίασε και εκτέλεσε την δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλατζάκη ανήμερα των γενεθλίων του . 

Πιθανότατα στο ζευγάρι θα διοριστούν δικηγόροι αφού ως και χθες δεν είχε εμφανιστεί κάποιος για να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

Σε βάρος του 37χρονου αστυνομικού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η γυναίκα του καρδιολόγου διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία. Μέχρι την απολογία τους κρατούνται χωριστά, η γυναίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και ο άνδρας στον Άγιο Νικόλαο.

Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και για την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού εφόσον προκύψει προφυλάκιση της μητέρας. Στη Σητεία διαμένει η μητέρα της 38χρονης, η οποία εμφανίζεται σοκαρισμένη από τη δολοφονία του γαμπρού της, τον οποίο περιγράφει με τα καλύτερα λόγια.

 

cretalive.gr

 

  11 October, 2017 ΚΟΣΜΟΣ