Απόψε κάνει...μπάμ!

mesaralive.gr  22 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
Απόψε κάνει...μπάμ!

Ώρα τελικού για την Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη που στοχεύει στην κορυφή

Άλλος ένας κύκλος του "Τhe Voice of Greece"φτάνει στο τέλος του απόψε κι όλα τα φώτα είναι στραμμένα στους 8 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal που θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη καριέρα στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Τελικός με έντονο άρωμα...Κρήτης

Ο φετινός τελικός θα έχει ξεχωριστο ενδιαφέρον καθώς θα υπάρξει διπλή κρητική εκπροσώπηση με την δικιά μας Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη απο την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και τον Ιεραπετρίτη Κώστα Χειλά απο την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το όνειρο τους,με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους να έχουν ανεβάσει τον πήχυ των προσδοκιών.

Όλα τα λεφτά στο...μαύρο!

Η Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη απο την πρώτη στιγμή που πάτησε στη σκηνή του Voice κέρδισε με τη φωνή και την παρουσία της κοινό και κριτές που τη διεκδίκησαν μέχρι τελικής πτώσεως,με την Έλενα Παπαρίζου να καταφέρνει να κερδίσει την... αφοσίωση της 22χρονης που άρπαξε την ευκαιρία,ξεδίπλωσε το ταλέντο της και πλέον αποτελεί ίσως το πιό δυνατό χαρτί της Ελληνίδας Pop star, το "μαύρο άλογο" με το οποίο  φιλοδοξεί να κερδίσει τήν κούρσα του φετινού διαγωνισμού.

Η πορεία της δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης για τις δυνατότητες της,γεγονός που αποδεικνύεται κι απο τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

Απόψε είναι η βραδιά της και σίγουρα έχει φυλάξει τα καλύτερα για το...τέλος!

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Θυμηθείτε τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της

 

mesaralive.gr  22 December, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα