Αρμουτάκης:Με μια γενναία επιχορήγηση και νοικοκύρεμα,ο Δήμος Φαιστού μπορεί να σταθεί στα πόδια του

mesaralive  06 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Αρμουτάκης:Με μια γενναία επιχορήγηση και νοικοκύρεμα,ο Δήμος Φαιστού μπορεί να σταθεί στα πόδια του

Φωτο:flashnews.gr

Μετά το Δήμο Γόρτυνας και ο Δήμος Φαιστού βρίσκεται με την «πλάτη στον τοίχο» και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη να δηλώνει «έχουμε φτάσει στο κόκκινο».

Ο κ. Αρμουτάκης συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών και ανέλυσε τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Φαιστού, αλλά και το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής προκειμένου ο Δήμος να «ξεφύγει» από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

Σε δηλώσεις του στο mesaralive, ο κ. Αρμουτάκης τόνισε « υπάρχουν οφειλές παρελθόντων ετών, τα τελευταία τρία χρόνια ο Δήμος δεν λειτουργούσε, αποψιλώθηκαν οι υπηρεσίες, έφυγαν υπάλληλοι από την οικονομική υπηρεσία και δεν έχουμε ανθρώπους ούτε για τα έσοδα».

Ο Δήμαρχος Φαιστού, ζήτησε από τα στελέχη των υπουργείων με τα οποία συναντήθηκε μια γενναία επιχορήγηση ώστε ο Δήμος να μπορέσει να «σταθεί στα πόδια του», υποσχόμενος «ότι σε τρία χρόνια μέσα από το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής θα κάνει το Δήμο Φαιστού να έχει επάρκεια.

«Τους εξήγησα το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, άκουσαν τα όσα είχα να πω με ενδιαφέρον και αναμένουμε» καταλήγει ο κ. Αρμουτάκης τονίζοντας ότι το νοικοκύρεμα είναι η μόνη διέξοδος.

 

mesaralive  06 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ