Αρναουτάκης: «Το Ηράκλειο και η Κρήτη έχουν την δυνατότητα μεγάλων διοργανώσεων»

  17 February, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αρναουτάκης: «Το Ηράκλειο και η Κρήτη έχουν την δυνατότητα μεγάλων διοργανώσεων»

Σε ατμόσφαιρα γιορτής με την παρουσία χιλιάδων μαθητών,μαθητριών,φοιτητών,Αθλητών και κόσμου έγινε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια» Ηρακλείου, για τρίτη συνεχή χρονιά, με την διοργάνωση της ΕΚΑΣΚ και της ΕΟΚ, ο τελικός του Κυπέλλου Μπάσκετ Ανδρών που φιλοξενείται στην πόλη μας με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

 

Τα παιδιά, οι εκπρόσωποι τής Περιφέρειας και του Δήμου Ηρακλείου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς και όλοι οι συμμετέχοντες χειροκρότησαν θερμά τους δύο διεκδικητές του τίτλου, τις ομάδες του Προμηθέας Πάτρας και της ΑΕΚ σε μία αναμέτρηση-γιορτή.

Παράλληλα σε μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνεχάρη όλους τους Αθλητές, συνδιοργανωτές και συμμετέχοντες μαθητές, μαθήτριες, φοιτητές στην μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού τονίζοντας ότι η Κρήτη έχει την δυνατότητα και την εμπειρία στην υλοποίηση μεγάλων Αθλητικών διοργανώσεων.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβας, δήλωσαν ότι ήταν ένα συναρπαστικό παιγνίδι σε αθλητικά πλαίσια, μια συνδιοργάνωση-γιορτή του Αθλητισμού στην οποία συμμετείχαν και χάρηκαν χιλιάδες παιδιά,μαθητές,μαθήτριες, φοιτητές, αθλητές.

Παράλληλα οι κύριοι Συριγωνάκης και Βαρδαβάς, πρόσθεσαν ότι, Περιφέρεια και Δήμος έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη πως έχουν την ικανότητα και την εμπειρία -τεχνογνωσία να πραγματοποιούν στο νησί σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις με επιτυχία.

 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε μήνυμά του συνεχάρη τις δύο ομάδες για την συμμετοχή τους στον τελικό, όπως και όλους που δούλεψαν και παραβρέθηκαν στην μεγάλη διοργάνωση του τελικού η οποία ήταν μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού

Ως Περιφέρεια Κρήτης, όπως ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης, με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχουμε, για μια ακόμα φορά, στη διοργάνωση του Τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ 2020,και πρόσθεσε: «Ήταν ένας αγώνας που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μιας συναρπαστικής πορείας για το Ελληνικό Μπάσκετ και μας γεμίζει αισιοδοξία για ακόμα πιο λαμπρές μέρες των ομάδων της χώρας. Καλωσορίσατε στο Ηράκλειο και αποχαιρετούμε τώρα όλους τους αθλητές, τις τεχνικές ηγεσίες των ομάδων, τις διοικήσεις, και τους συνοδούς τους. Συγχαίρουμε ιδιαίτερα την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και όλους τους φορείς που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Μια διοργάνωση που αποδεικνύει ότι το Ηράκλειο και η Κρήτη αναβαθμίζουν συνεχώς τη θέση τους στο αθλητικό στερέωμα«.

 

  17 February, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα