Άρωμα Χριστουγέννων στα Αστερούσια με πλούσιες εκδηλώσεις

mesaralive.gr  11 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Άρωμα Χριστουγέννων στα Αστερούσια με πλούσιες εκδηλώσεις

Ξεκίνησαν οι γιορτινές δράσεις και εκδηλώσεις του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Παιδείας/Βοήθεια στο Σπίτι, του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Την περασμένη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου  πραγματοποιήθηκαν δράσεις δημιουργίας κεραμικών στολιδιών, ενώ την Πέμπτη 3 του μήνα, η ομάδα «Χέρι – Χέρι» συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, με το κουκλοθέατρο «Το ραγισμένο σταμνάκι».

Οι εκδηλώσεις  συνεχίστηκαν την  Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, με «Μια μέρα….Ζαχαρένια», από την  εθελόντρια αρτοποιό κ. Μαρία Σαριδάκη , ενώ την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Εορταγορά με χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές της ομάδας

«Χέρι- χέρι» μελών του Κ.Α.Π.Η Πύργου εργαζομένων και  εθελοντών. Ακολουθεί την Τετάρτη 16 του Δεκέμβρη μια «Βόλτα στην στολισμένη πόλη» με επίσκεψη της ομάδας «Χέρι – χέρι» και μελών του  Κ.Α.Π.Η στο Ηράκλειο.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Κι ́ ήταν καλά.... Χριστούγεννα» με προσκεκλημένους την ΣΤ ́τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πύργου, τον Σύνδεσμο μελών γυναικείων σωματείων, τον παππού, την γιαγιά, όλους εσάς και την ΜΟΥΣΙΚΗ.

 

mesaralive.gr  11 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα