Ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στην Ακουμιανή Γιαλιά

mesaralive.gr  09 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στην Ακουμιανή Γιαλιά

Για μια ακόμα φορά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε αποδεκτό αίτημα του Δήμου Αγίου Βασιλείου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια έπειτα από σχετική παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Κακογιαννάκη.

Ο Περιφερειάρχης ενέκρινε πίστωση ύψους 70.000 ευρώ για τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις στην Ακουμιανή Γιαλιά. Το συγκεκριμένο έργο θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 140.000 ευρώ αφού τα υπόλοιπα 70.000 ευρώ θα είναι από πόρους Δήμου. Εκτός από τον Δήμαρχο Γιάννη Ταταράκη και τον κ Κακογιαννάκη, παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λιοδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαθιός Νικάκης και Στέλιος Γρηγοράκης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Φραγκιαδάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Μιχάλης Ρουκουνάκης ενώ απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο Τοπικός Σύμβουλος Γιώργος Κανταϊφάκης.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη του Δήμου μας αλλά και τον Περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Κακογιαννακή για την συμβολή του. Στην συζήτηση που προηγήθηκε, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Ακουμίων όπως επίσης και για την μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη(έχει λάβει όλες τις εγκρίσεις) και αφορά την βελτίωση βατότητας του δρόμου της Μεσογιαλιάς μήκους 3,1 χιλ και προϋπολογισμού 350.000 ευρώ η οποία θα υποβληθεί για χρηματοδότηση στο ΠΕΠ Κρήτης.

 

mesaralive.gr  09 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα