Ασημένιο στον ακοντισμό, χάλκινο στη σφαιροβολία.

Δελτίο τύπου  20 February, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ασημένιο στον ακοντισμό, χάλκινο στη σφαιροβολία.

O Έλληνας Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής αθλητική διοργάνωση στο Al Ain των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, Μανώλη Στεφανουδάκη.

Χθες, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου ο Μανώλης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία, με μία πολύ καλή επίδοση, αφού η σφαίρα έφτασε τα 8,10μ.

Ενώ, σήμερα αγωνιζόμενος στον ακοντισμό ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με μία εκπληκτική βολή προσγειώνοντας το ακόντιο στα 27,85 μ..

Αύριο θα μεταβεί στο Ντουμπάι, για να αγωνιστεί στο Grand Prix – 7th Fazza Competition, μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του 2015. Στους αγώνες του Fazza θα ανταγωνιστεί για άλλη μια φορά με το Μεξικανό, χρυσό Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου στο ακόντιο, Louis Zepeda Felix.

Μανώλης Στεφανουδάκης

«Οι πρώτοι αγώνες για το 2015 ξεκίνησαν πολύ δυνατά. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, αφού είχα να αντιμετωπίσω πολύ δυνατούς συναθλητές και από τις τρεις κατηγορίες, που αγωνιζόμασταν με σύστημα πόντων. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί βλέπω να ανεβαίνω σιγά - σιγά μέτρα. Προσπαθώ σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχω να κάνω το καλύτερο. Και κυρίως, σε διοργανώσεις που ξέρω ότι είμαι ο μοναδικός αθλητής που εκπροσωπώ την χώρα μου.

 Θέλω τα μετάλλια μου αυτά να τα αφιερώσω στους προπονητές μου, Βαρβεράκη Γιώργο, Σκαντζακη Ιπποκράτη και Ιάκωβο Ιωαννίδη που τόσα πολλά μου προσφέρουν καθημερινά, γιατί χωρίς την σημαντική τους βοήθεια δεν θα τα είχα καταφέρει. Ιδιαιτέρως, όμως στο Γιώργο Βαρβεράκη που ξέρω πόσο θα ήθελε σήμερα να είναι κοντά μου, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα υγείας του τον κράτησαν στην Κρήτη, και να του ευχηθώ περαστικά και γρήγορα κοντά μας στους αθλητικούς αγώνες.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ, MINOAN LINES, ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ, ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ γιατί την πολύτιμη οικονομική τους στήριξη δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτό το αθλητικό μου ταξίδι.»

 

Δελτίο τύπου  20 February, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα