Άστατος ο καιρός στην Κρήτη τις επόμενες μέρες

  03 October, 2023 ΑΡΘΡΑ
Άστατος ο καιρός στην Κρήτη τις επόμενες μέρες


Καμπανάκι από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού: «Χωρισμένη στα δύο η χώρα. Μέχρι τις 14 Οκτώβρη...»

Καμπανάκι από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καιρού, με τον έμπειρο μετεωρολόγο για σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, να προειδοποιεί ότι η χώρα θα είναι χωρισμένα σε δύο τμήματα, από την οροσειρά της Πίνδου και πιο ανατολικά θα έχουμε συννεφιά και μερικές βροχές, με τον καιρό στα δυτικά να είναι καλύτερος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ειδικότερα, θα πνέουν βοριάδες, με τον υδράργυρο να φτάνει προς το μεσημέρι τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική δεν θα έχουμε κάτι το αξιόλογο, ίσως κάποιες συννεφιές σε Πεντέλη και Πάρνηθα. Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατούν καλές καιρικές συνθήκες.

Στην Κρήτη οι έντονοι βοριάδες αναμένεται να δημιουργήσουν το βροχερό σκηνικό στο νησί, καθώς οι συννεφιές στη χαμηλή ατμόσφαιρα όταν συναντούν τους ορεινούς όγκους δημιουργούν βροχοπτώσεις.

Το τριήμερο - Εκλογές με ήλιο

Το τριήμερο Τετάρτη με Παρασκευή δεν περιμένουμε κανένα καιρικό φαινόμενο, με τις βροχές και τους βοριάδες να επιστρέφουν το Σαββατοκύριακο. Οι βροχές θα εκδηλωθούν προς τα ανατολικά. Όπως είπε και στο χθεσινό του δελτίο ο κ. Μαρουσάκης, δεν αναμένουμε κάποιο σοβαρό επεισόδιο μέχρι τις 14 περίπου Οκτώβρη, με νέες κακοκαιρίες να έρχονται προς το τέλος του Οκτώβρη. Επίσης, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό με καλοκαιρία, φαίνεται, να κυλούν οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, χωρίς καμία «έκπληξη» στον υδράγυρο.

 

  03 October, 2023 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα