Αυγενάκης: Έργα πνοής στην Κρήτη καρκινοβατούν - Tι είπε για τη Μεσαρα

  29 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αυγενάκης: Έργα πνοής στην Κρήτη καρκινοβατούν - Tι είπε για τη Μεσαρα

Αιχμηρό το σχόλιο του βουλευτή Ηρακλείου αναφορικά με τις προτεραιότητες της κυβέρνησης

«Η Κυβέρνηση διαλαλεί πως οι υποδομές της Κρήτης αποτελούν προτεραιότητα, όπως είχε πει και ο για λίγο ακόμα Πρωθυπουργός, το φθινόπωρο από τα Χανιά. Όμως, έργα πνοής όπως ο δρόμος Ηρακλείου – Μεσαράς καρκινοβατούν εξαιτίας της αδιαφορίας και της ανικανότητάς τους.

Κι ενώ περιμέναμε στο Ηράκλειο τον κ. Τσίπρα που έχει τάχα «προσωπικό ενδιαφέρον για τα έργα» ή τον αρμόδιο Υπουργό τον κ. Σπίρτζη που μας «τάραξε» καλοκαιριάτικα σε δηλώσεις και κόντρα δηλώσεις, μας ήρθε ο κ. Πολάκης. Και αυτό, όχι τυχαία, αλλά ως αντίβαρο στην επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην περιοχή λίγες μέρες πριν.

Που είναι, λοιπόν, το ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού και Βουλευτή Ηρακλείου για τον δρόμο Αγίας Βαρβάρας – Καστέλλι, καθώς και της σύνδεσης με Πανασό που αναμένεται να κλείσει λόγω ρηγματώσεων και κινδύνου κατολισθήσεων;

Πότε θα ανανεώσει ο κ. Σπίρτζης το ραντεβού του στον νομό για να παρακολουθήσει από κοντά τη πορεία των έργων όπως είχε υποσχεθεί; Θυμάται τι λέει ή νομίζει πως εμείς τα ξεχνάμε;

Πού έχει χαθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Δέδες; Μας θυμίζει πότε είχε πει ότι παραδίδεται το έργο;

Μπορεί τουλάχιστον να μας διασφαλίσει αυτή η Κυβέρνηση, όσο παραμένει πως όταν ο δρόμος παραδοθεί στην κυκλοφορία θα είναι ασφαλής για τους χιλιάδες συμπολιτών μας, αλλά και επισκεπτών που τον χρησιμοποιούν;»

 

  29 January, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα