Αυγενάκης: «H ισχύς εν τη ενώσει»

amna.gr  29 November, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αυγενάκης: «H ισχύς εν τη ενώσει»

«H ισχύς εν τη ενώσει» είναι το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με το θέμα που προέκυψε στην Εθνική Ομάδα, μετά την απειλή των Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Αντώνη Κόνιαρη να θέσουν εαυτούς εκτός αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, εξαιτίας της ταυτόχρονης παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και της «γαλανόλευκης». Ο υφυπουργός Αθλητισμού πήρε θέση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας παράλληλα την αξία του εθνόσημου.

«Όσοι υπηρετούν την εκάστοτε εθνική μας ομάδα, με οποιονδήποτε τρόπο & από οποιοδήποτε πόστο, οφείλουν να ενεργούν έτσι ώστε να την προστατεύουν, να μην την πληγώνουν. Κανείς δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ως σπουδαιότερος & μεγαλύτερος από το εθνόσημο. Η ισχύς εν τη ενώσει» ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού.

Νωρίτερα είχε σχολιάσει το θέμα και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος είχε «τιτιβίσει»: «Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική & η ψυχραιμία για το καλό της εθνικής ομάδας μπασκετ. Άλλωστε το μοντέλο του προπονητή συλλόγου-εθνικού προπονητή υπάρχει εδώ & χρόνια στο πόλο με τον πετυχημένο Θοδωρή Βλάχο απο τον Ολυμπιακό μάλιστα.
Ας βάλουμε ολοι την εθνική ομαδα πάνω απ' όλα!».

 

amna.gr  29 November, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα