Αυξάνονται καθημερινά οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

cretalive.gr  18 July, 2020 ΑΡΘΡΑ
Αυξάνονται καθημερινά οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Μπορεί οι αριθμοί να μη θυμίζουν σε τίποτα το καλοκαίρι του 2019 αλλά κάτι "κινείται" στο "Ν. Καζαντζάκης"!

Τα…πάνω της φαίνεται ότι παίρνει η κίνηση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν.Καζαντζάκης» παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί η ανησυχία για τα λεγόμενα «εισαγόμενα» κρούσματα.

Ενδεικτικά της «απογείωσης» της κίνησης – μιλώντας στο πλαίσιο της πανδημίας φυσικά – είναι τα στοιχεία για τις αφίξεις πτήσεων και τους επιβάτες που έφτασαν στο Ηράκλειο από την 1η Ιουλίου οπότε και άνοιξαν οι διεθνές πτήσεις έως και τις 15 του μήνα – ημέρα επίσης σημαντική καθώς άνοιξαν οι πτήσεις για τη Μ.Βρετανία.

Την 1η Ιουλίου, στο αεροδρόμιο διακινήθηκαν συνολικά 5.825 επιβάτες και προσγειώθηκαν 38 πτήσεις από το εξωτερικό. Ενδιαφέρον έχει φυσικά να θυμηθεί κανείς την περσινή «χρυσή» κατά πολλούς τουριστική σεζόν, οπότε την ίδια ημέρα είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο 20.055 επιβάτες!

Επειδή όμως η περσινή χρονιά είναι πια μια καλή ανάμνηση, με την ευχή όλων να επανέλθει ο τουρισμός στα ίδια και καλύτερα επίπεδα όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν, ας μείνουμε στα φετινά στοιχεία που δείχνουν την αύξηση στην κίνηση.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου, έφτασαν στο «Ν. Καζαντζάκης» 54 πτήσεις από το εξωτερικό και διακινήθηκαν 8.435 επιβάτες ενώ ίδια πάνω – κάτω ήταν τα νούμερα και στις 4 Ιουλίου, με 8260 επιβάτες ενώ η  καλύτερη «επίδοση» καταγράφηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου, με 8.620 επιβάτες.

 

cretalive.gr  18 July, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα