Αυτές είναι οι 4 κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο

https://www.newmoney.gr/  23 October, 2023 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Αυτές είναι οι 4 κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο

Φαίνεται ότι η βιομηχανία κρουαζιέρας θα συνεχίσει να «πλέει» σε γαλήνια νερά.

Μια έρευνα του Condé Nast Traveler τον Οκτώβριο, που δημοσιεύει το CNBC, αποκάλυψε ότι το 47% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ενδιαφερόταν να ταξιδέψει με ένα πλοίο – μόνο το 27% των αναγνωστών πήγε κρουαζιέρα πέρυσι.

Μια πρόσφατη έκθεση της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας δείχνει ότι τα ταξίδια με κρουαζιέρα γίνονται ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του τουρισμού.

Το Condé Nast Traveler δημοσίευσε την κατάταξη των κορυφαίων εταιρειών κρουαζιέρας με βάση μια δίμηνη έρευνα όπου οι αναγνώστες ψήφισαν τις αγαπημένες τους κρουαζιέρες, σταθμίζοντάς τες σε διάφορες κατηγορίες, όπως:

Υπηρεσία
Φαγητό
Διαμονή
Βιωσιμότητα

Οι κρουαζιέρες βαθμολογήθηκαν σε κλίμακα 100 βαθμών. Τα μεγαθήρια έχουν περισσότερους από 4.000 επιβάτες, ενώ ως μεγάλα πλοία ορίστηκαν εκείνα με 2.500 έως 4.000 επιβάτες.

Οι καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας το 2023

Norwegian Cruise Line: 86.72
Royal Caribbean International: 86.69
Carnival Cruise Line: 85,35
MSC Cruises: 83,42

Η Norwegian Cruise Line κατατάχθηκε ως η κορυφαία εταιρεία κρουαζιέρας φέτος.

Είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο με βάση τους επιβάτες, σύμφωνα με το Cruise Market Watch. Από το 2021, ελέγχει περίπου το 8,6% της παγκόσμιας αγοράς κρουαζιέρας.

Από τον Αύγουστο του 2023, η Norwegian Cruise Line διαθέτει 19 κρουαζιερόπλοια και έχει στην ιδιοκτησία της δύο ιδιωτικά νησιά στην Καραϊβική: το Harvest Caye στο Μπελίζ και το Great Stirrup Cay στις Μπαχάμες.

 

https://www.newmoney.gr/  23 October, 2023 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα