Αυτοί θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δ. Φαιστού - Όλα τα ονόματα

mesaralive.gr  07 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Αυτοί θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δ. Φαιστού - Όλα τα ονόματα

Πλήρης η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του mesaralve.gr για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις αντιδημαρχίες του Δήμου Φαιστού

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνάντηση της παράταξης του Δημάρχου Γρηγόρη Νικολιδάκη, από την οποία προέκυψαν οι αποφάσεις για τους νέους αντιδημάρχους. Ετσι όπως έγραψε το mesaralive.gr από τις 30 Αυγούστου (δειτε ΕΔΩ)

Οι νέοι αντιδήμαρχοι θα είναι οι: Γιάννης Φασομυτάκης, Άντώνης Κωνσταντουλάκης, Στέλλα Φανουράκη και Βασιλεία Αρμουτάκη και Ανδρέας Πωλιουδάκης (αντιδήμαρχος Ζαρού). Ενώ για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο κ. Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον - όπως έχει επισημανθεί - όμως παρουσιάζουν και οι λοιπές θέσεις αιχμής, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της κάλυψης της θέσης του προέδρου στη ΔΕΥΑ Φαιστού. Μια θέση «καυτή πατάτα», η οποία απαιτεί ένα πρόσωπο με εμπειρία και γνώση γύρω από το αντικείμενο, αλλά και τη διαχείριση του νερού, σε σχέση με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελαματιών της περιοχής.
Συμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο αυτό έχει βρεθεί και προέρχεται από το στενό παραταξιακό περιβάλλον του κ. Νικολιδάκη. 

Το πρώτο...

Αξίζει να σημειωθεί οτι εδω και λίγα 24ωρα έχει κοινοποιηθεί η πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Φαιστού που θα γίνει αύριο Κυριακή στις 10 π.μ.  ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του Ν.  3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 2 του Ν. 4623/2019, αντίστοιχα.

 

mesaralive.gr  07 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα