Βαριές κατηγορίες για τον συζυγοκτόνο - Αγωνία και φόβος για ... “αντίποινα”

mesaralive.gr  07 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Βαριές κατηγορίες για τον συζυγοκτόνο - Αγωνία και φόβος για ... “αντίποινα”

Χαροπαλεύει ο γιος του

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες είναι ο 60χρονος συζυγοκτόνος από τα Χανιά που πυροβόλησε και σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από οικογενειακό καβγά ενώ χαροπαλεύει ο 18χρονος γιος του χαροπαλεύει!

Ο δράστης βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, υπάρχει ο φόβος των ... "αντιποίνων" από την πλευρά των συγγενών της 48χρονης γυναίκας που έπεσε νεκρή, στο Σταλό Χανίων.

Την Κυριακή, ο 60χρονος, με τη "σκιά" της βεντέτας να πλανάται, οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων ενώ εμφανίστηκε φανερά καταβεβλημένος, σύμφωνα με τη neatv.gr και με τα χέρια του - δεμένα με γάζες - να κρύβουν το πρόσωπό του.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται όμως και τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας 25 και 27 χρονών ενώ ο 18χρονος γιος του, που δέχτηκε πυροβολισμούς στην κοιλιά και το θώρακα, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Το κλίμα δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι σιγά σιγά φαίνεται να ξεκαθαρίζει το γεγονός ότι η γυναίκα δε βρέθηκαν τυχαία στο στόχαστρο του 60χρονου, καθώ ο τελευταίος φέρεται να είχε εκφράσει την πρόθεση να τους σκοτώσει και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει!

Αστυνομικές πηγέςαναφέρουν οτι στη διάρκεια του καυγά με τον αδερφό του για τις οικονομικές και περιουσιακές διαφορές που είχαν, ο δράστης φέρεται να δήλωσε πως "αφού έχει αδικηθεί, δεν υπάρχει λόγος να ζουν ούτε η οικογένειά του, ούτε αυτός" !

 

 

cretalive.gr

 

mesaralive.gr  07 March, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα