Black Friday: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στα καταστήματα - Το τριήμερο με τις μεγαλύτερες προσφορές

  15 November, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Black Friday: Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις στα καταστήματα - Το τριήμερο με τις μεγαλύτερες προσφορές

Μήνας εκπτώσεων είναι ο Νοέμβριος, ενώ σε λίγες ημέρες ξεκινά η Black Friday.

 
Από 25 έως 28 Νοεμβρίου θα έχουμε τις μεγάλες προσφορές στα εμπορικά και ηλεκτρονικά καταστήματα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) Νίκος Κογιουμτζής.

«Το έθιμο αυτό είναι ξενόφερτο, κι έχει ξεχειλώσει λιγάκι, οι προσφορές από τα πολυκαταστήματα και τις μεγάλες αλυσίδες έχουν ήδη ξεκινήσει ήδη», σημείωσε ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο κ. Κογιουμτζής συνέστησε στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς, να ψάχνουν καλά αυτό που θέλουν και να συγκρίνουν τις τιμές και στα μικρότερα καταστήματα.

«Στα μικρότερα καταστήματα μπορεί ο καταναλωτής να βρει φθηνότερα αυτό που θέλει», είπε στη συνέχεια.

«Συνιστούμε επίσης στους καταναλωτές να αγοράζουν μόνο ότι χρειάζονται και να μην παρασύρονται από τις προωθητικές ενέργειες», είπε.

 
«Συνήθως οι μεγαλύτερες εκπτώσεις γίνονται στις μικροηλεκτρονικές συσκευές. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου», τόνισε.

Σχετικά με την σκέψη να ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα περισσότερες Κυριακές τον χρόνο, είπε ότι η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας είναι αρνητική, συγκεκριμένη και ξεκάθαρη, καθώς θα δημιουργηθούν περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι θα λυθούν.

Αυτό είναι κάτι που εξυπηρετεί μόνο τους πολυχώρους και τα πολυκαταστήματα, αλλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στις μικρές επιχειρήσεις και στους αυτοαπασχολούμενους, είπε.

«Χρόνος υπάρχει, χρήματα για αγορές δεν υπάρχουν», κατέληξε.

 

  15 November, 2022 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα