ΒΟΑΚ: Στήνει καρτέρι και πετάει πέτρες στους οδηγούς

mesaralive.gr  02 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
ΒΟΑΚ: Στήνει καρτέρι και πετάει πέτρες στους οδηγούς

Ως κίνδυνος-θάνατος χαρακτηρίζεται η “αρρωστημένη” συνήθεια ενός άγνωστου συμπολίτη μας, ο οποίος στήνει καρτέρι πάνω από τον ΒΟΑΚ και πετά πέτρες, ξύλα και ό,τι άλλο μπορεί να του φανεί επικίνδυνο σε οχήματα που διέρχονται της εθνικής οδού, στο ύψος του Κατσαμπά Ηρακλείου.

Κάτοικος της περιοχής, αλλά και οδηγός-θύμα του παρανοϊκού, όπως τον χαρακτηρίζουν, άγνωστου άνδρα παρουσιάστηκαν απελπισμένοι μιλώντας στην κάμερα της “ΚΡΗΤΗ TV”. Εξάλλου, κάτοικοι που διαμένουν πλησίον του παράδρομου του ΒΟΑΚ, από όπου ο άγνωστος στήνει ενέδρα και πετά αντικείμενα στην εθνική οδό από ύψος 15 μέτρων (!), ζητούν από τις Αρχές να λάβουν τα μέτρα τους.

 Το τελευταίο καταγγελθέν συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Λίγο μετά τις 6, τρεις μετανάστες επέστρεφαν στην πόλη του Ηρακλείου, μετά τη δουλειά τους. Ο άγνωστος δράστης πέταξε ένα κομμάτι τσιμέντο στο δρόμο, το οποίο βρήκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις εργαζόμενοι στο μπροστινό παρμπρίζ. Το παρμπρίζ έσπασε, ωστόσο ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και οδήγησε το αυτοκίνητο με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου, καλώντας εν συνεχεία την Αστυνομία.

Ωστόσο, όπως τόνισε μιλώντας στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη” ένας εκ των επιβαινόντων, το κομμάτι τσιμέντο έπεσε στην πλευρά του συνοδηγού. «Αν έπεφτε στη μεριά του οδηγού, κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί», λέει με νόημα ο εν λόγω επιβαίνων, ο οποίος θεωρεί εαυτόν τυχερό που ο ίδιος και οι δύο συνεπιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.

Σημειώνεται ότι, το περασμένο Σάββατο, ο άγνωστος δράστης έβαλε στο στόχαστρό του και μια κοπέλα που οδηγούσε μηχανή: Για καλή της τύχη, η εν λόγω οδηγός φορούσε κράνος, το οποίο την προστάτευσε από το αντικείμενο που της πέταξε ο άγνωστος άνδρας.

Όπως ανέφερε πάντως κάτοικος που διαμένει κοντά στον επίμαχο παράδρομο, όπου στήνει καρτέρι ο άγνωστος δράστης, η κατάσταση αυτή υφίσταται εδώ και πέντε χρόνια! Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πετά πέτρες, ξύλα, αλλά και γυάλινα μπουκάλια. «Κοιτάξτε πόσα αυτοκίνητα περνούν από εδώ και με τι ταχύτητα κινούνται», λέει με νόημα ο συγκεκριμένος κάτοικος, ο οποίος επισημαίνει τον κίνδυνο να θρηνήσουμε θύματα από τη δράση του αγνώστου. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικίνδυνος συμπολίτης μας δρα συνήθως απογευματινές και βραδινές ώρες.

Εξάλλου, σύμφωνα με τον ίδιο κάτοικο, περίοικοι έχουν προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να πιάσουν οι ίδιοι τον δράστη, χωρίς ωστόσο να τον προλαβαίνουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τις... φονικές του ρίψεις, ο δράστης ανεβαίνει στο δίκυκλό του και γίνεται “καπνός”.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

neakriti.gr

 

mesaralive.gr  02 September, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα