Βοήθα Θεέ μου!

  20 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βοήθα Θεέ μου!

Τελικά είμαστε ανάξιοι για τα πάντα. Ακόμα και τώρα, στον απόηχο της τραγωδίας του Γεροπόταμου, δεν έχει κανείς το θάρρος ν’ αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του; Πόση ανανδρία τελικά σ’ αυτό τον τόπο!

«Εγώ δεν είμαι ο υπεύθυνος, υπεύθυνος είναι ο άλλος… εγώ είμαι αθώος και πάνω απ’ όλα άνθρωπος και συμπάσχω στον άφατο πόνο…». Τι φαρισαϊσμός στ’ αλήθεια! Ακόμα και τώρα ουδείς μπορεί να  σταθεί με παρρησία στην κοινωνία και στις οικογένειές που θρηνούν τους αδικοχαμένους ανθρώπους τους και να πουν: «είμαστε  ανάξιοι να διοικούμε τον τόπο γιατί αυτό που κάνουμε είναι να καθόμαστε αναπαυτικά και αναποτελεσματικά στις καρέκλες μας και πέρα βρέχει….κυριολεκτικά, αρκεί να μην συμβεί σε μας!!!».

Πόσες φορές δεν περάσατε από τη γέφυρα του Γερόποταμου για να πάτε στην Καλυβιανή; Δεν βλέπετε, δεν αισθάνεστε το αυτοκίνητό σας να κινείτε με δυσκολία γιατί ο δρόμος είναι με λακκούβες - παγίδα, με ρυάκια, μια γέφυρα έτοιμη να καταρρεύσει πού είστε εσείς; Ναι, εσείς που διοικείτε τον τόπο είτε τον  ευρύτερο της περιφέρειας, είτε τον τοπικό του Δήμου! Είστε όμως παρόντες για να βγάλετε τα ρολόγια του αναδασμού σε όποιον έχει οφειλές, εκεί στέλνετε τα συνεργεία σας και είστε αποτελεσματικοί, άμεσα!

Αλήθεια, μπήκατε για μια στιγμή στα ρούχα των ανθρώπων που έχασαν τόσο άδικα τους δικούς τους; Έστω για μια στιγμή; Όχι, φυσικά όχι γιατί είναι ένα ρούχο που το απεχθάνεστε!!!

Πότε θ’ αποφασίσετε να λειτουργήσετε για το καλό του τόπου; Να  φτιάξετε το οδικό δίκτυο για ανθρώπους;

Περιμένουμε χρόνια ολόκληρα να δούμε κάτι από σας τι πρέπει να κάνουμε; Να σας βοηθήσουμε για να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα; Δεν πρέπει να θρηνήσουμε για κανένα λόγο για να ξαναθυμηθούμε τις ελλείψεις ούτε να θεωρήσουμε ένοχη τη φύση και τ’ ακραία καιρικά φαινόμενα.

Τάδε έφη

«Ο ΦΑΙΣΤΙΟΣ»

 

  20 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα