Βοήθεια και αλληλεγγύη μέσω…Facebook – Η ιδέα μιας παρέας Ηρακλειωτών

voucherergasia.gr  08 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βοήθεια και αλληλεγγύη μέσω…Facebook – Η ιδέα μιας παρέας Ηρακλειωτών

Η εντεινόμενη ανησυχία των πολιτών για το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά τη λήξη της καραντίνας και την επαναφορά στην κανονικότητα, οδηγεί πολλούς στην αναζήτηση στηριγμάτων και… ελπίδας.

Τα στοιχεία άλλωστε για την πρωτοφανή κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί οι εργαζόμενοι, με την καραντίνα που έχει επιβληθεί, «μιλούν» από μόνα τους.
Το μέλλον για πολλές χιλιάδες – τουλάχιστον – εργαζόμενους, διαγράφεται δυσοίωνο και κανείς δεν γνωρίζει πως και πότε θα μπορέσει να εξομαλυνθεί η προβληματική κατάσταση, την οποία βιώνουν όλοι.

Με αυτά τα δεδομένα, μια ομάδα συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους στον τομέα της αφιλοκερδούς προσφοράς μέσα από την «Κίτρινη Αποστολή», ξεκίνησαν μια Ομάδα στο facebook, με σκοπό να στηρίξουν όλους όσους έχουν βιώνουν με το χειρότερο δυνατό τρόπο τα αποτελέσματα της… επέλασης του κορωνοϊού.

Δημιούργησαν την Ομάδα «Δωρεάν διαφήμιση- προβολή- Προσφορές», με στόχο την ενημέρωση για οποιαδήποτε επαγγελματική ευκαιρία υπαρχει, κάθε προσφορά από μια επιχείρηση κ.α., ώστε τα μέλη της να μπορέσουν να κινηθούν αναλόγως.

«Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούμε όπως όλοι τις εξελίξεις και βλέπουμε την ανησυχία των επιχειρηματιών, των ελεύθερων επαγγελματιών και επίσης των καταναλωτών.
Κουβεντιάζοντας με τους τέσσερις ανήσυχους φίλους μου το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι αυτό μέσα από το σπίτι, μας ήρθε η ιδέα να κάνουμε μια ομάδα της οποίας σκοπός είναι όλοι οι επιχειρηματίες να διαφημιζονται δωρεάν, να ανεβάζουν τις προσφορές τους, τα φυλλάδια τους. Από την άλλη οι καταναλωτές θα μπορούν να επωφελούνται των προσφορών, αλλά και να βρίσκουν αυτό που θέλουν», επισημαίνει η κ. Ροδάνθη Διαλυνά, εκ των δημιουργών της συγκεκριμένης Ομάδας.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή. Οργανωνόμαστε για κάτι πολύ καλό, με σκοπό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Ήδη έχουμε κάνει κατηγορίες και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ψάχνει αυτό που θέλει στην αντίστοιχη κατηγορία», αναφέρει η κ. Διαλυνά.

Σημειώνεται ότι οι φίλοι που πήραν αυτή την πρωτοβουλία και συμμετέχουν σε αυτήν είναι οι: Ροδάνθη Διαλυνά, Δέσποινα Οικονόμου, Νίκος Καραταρακης και Δημήτρης Καραταρακης.

 

voucherergasia.gr  08 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ