Βραβεύτηκαν και οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς

mesaralive.gr  21 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Βραβεύτηκαν και οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς

Με τη παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη του αντιπεριφερειάρχη κ. Κουκιαδάκη των βουλευτών κ.κ.Βαρδάκη και Κεγκέρογλου, του αρμόδιου της περιφέρειας Κρήτης σε θέματα αθλητισμού κ.Συριγωνάκη αλλά και πλήθος κόσμου,η Περιφέρεια Κρήτης βράβευσε τους κρητικούς αθλητές όλων των αθλημάτων που πήραν μετάλλιο σε πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων,νέων ανδρών-νέων γυναικών και ανδρών-γυναικών.

Οι βραβεύσεις στην κατηγορία παμπαίδων-πανκορασίδων,όπως είπε και ο κ.Συριγωνάκης ήταν αδύνατη λόγω του πλήθους των βραβεύσεων.

Βραβεύτηκαν επίσης τα Σωματεία της Κρήτης που κατέκτησαν μετάλλιο (ομαδικό),στις προαναφερθείσες κατηγορίες.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ "Καπετάν Μιχάλης Κόρακας" βραβεύτηκε δις!!!!και για το ασημένιο μετάλλιο στο Π.Π.Εφήβων του Ξ.Μονομαχίας αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στο Π.Π.Ν.Ανδρών πάλι στο Ξ.Μονομαχίας.

 Τα βραβεία παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Πεδιαδιτάκης Νίκος.

Εκτός από τα σωματεία βραβεύτηκαν όμως αθλητές και αθλήτριες που κατάφεραν να πάρουν μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2015.

Η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ ευτύχησε να δει τρεις αθλητές που το 2015 ανέβηκαν σε βάθρο μεταλλείων με τα χρώματα της να βραβεύονται από την Περιφέρεια Κρήτης σήμερα.

 Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι :Καραπιδάκης Γιάννης για το ασημένιο μετάλλιο στο Π.Π.Ν.Ανδρών στο Ξ.Μονομαχίας,η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα για το χάλκινο μετάλλιο στο Π.Π.Ν.Γυναικών του Ξ.Ασκήσεως και ο Τσακιράκης Θοδωρής για το χάλκινο μετάλλιο στο Π.Π.Εφήβων του Ξ.Μονομαχίας.

 Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους κρητικούς αθλητές που το 2015 κατάφεραν να διακριθούν στερώντας από τους εαυτούς τους πολλά πράγματα .

επίσης αισθάνεται την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου που βραβεύτηκαν και ελπίζει να είναι και στην βράβευση των πρωταθλητών του 2016 μαζί με άλλος αθλητές του σωματείου μας. 

Επίσης ευχαριστεί και συγχαίρει την Περιφέρεια Κρήτης,τον Περιφερειάρχη αλλά και τον υπεύθυνο Αθλητισμού κ.Συριγωνάκη για την προσπάθεια ηθικής δικαίωσης όχι μόνο αυτών των παιδιών αλλά και των προπονητών και των γονιών τους!!!Ελπίζουμε κι άλλοι φορείς να προβούν σε τέτοιες ενέργειες που ανυψώνουν το ηθικό όλων όσων ασχολούνται με τον αθλητισμό. 

 

mesaralive.gr  21 December, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα