Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής σκότωσε διοικητή του ISIS από απόσταση 2,4 χλμ.

Πάνω από 20 ζωές εκτιμάται ότι έσωσε στο Αφγανιστάν ένας Βρετανός ελεύθερος σκοπευτής, ο οποίος σκότωσε με 50άρι πολυβόλο έναν διοικητή του ISIS από απόσταση 2,4 χλμ!
Πρόκειται για την πλέον επιτυχημένη βολή από τέτοια απόσταση και υπό τέτοιες συνθήκες από μέλος των φημισμένων SAS, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν 50άρι Browning από Βρετανό κομάντο για τέτοια βολή.
Ο Βρετανός λοχίας είναι βετεράνος των πολέμων στο Ιράκ και τη Συρία και περιπολούσε μυστικά σε μια περιοχή στα βόρεια που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS, όταν εντόπισε τον στόχο του, που περιλαμβανόταν στην αμερικανική και βρετανική λίστα των εχθρών προς εξουδετέρωση στο Αφγανιστάν. Επικοινώνησε με το αρχηγείο του στην Καμπούλ και αφού έλαβε την σχετική άδεια τοποθέτησε ένα ειδικό σκόπευτρο πάνω στο ιστορικό όπλο, ενώ ένας συνεργάτης του υπολόγιζε την ταχύτητα του ανέμου, τη θερμοκρασία και το φως.
Πηγή: iefimerida.gr
Δείτε επίσης
- Τραγωδία στον Γεροπόταμο: αγωγή κατά του Δήμου Φαιστού, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δημοσίου
- Νύβριτος: οριοθετήθηκε η φωτιά που καίει από χτες
- TOEB A’ Zώνη Μεσαρας: Ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής περιόδου
- Δήμος Γόρτυνας: Ψήφισμα για την διάσωση του μνημείου στον λόφο Παπούρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Αντίστροφη μέτρηση για τον 9ο Αγώνα “Festos Run”- ως τις 22/9 οι εγγραφές