Βρήκαν αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν - «Σκοτώθηκε σε ατύχημα»

  18 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Βρήκαν αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν - «Σκοτώθηκε σε ατύχημα»

Σπαράζει η μητέρα του: «Η αστυνομία είπε πως είναι ώρα να σταματήσουμε. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω αντίο. Ο Ντίνος ήξερε και ελπίζω να καίγεται στην κόλαση»

Αντικείμενο που ανήκε στον Μπεν βρήκαν οι Βρετανοί αστυνομικοί που ψάχνουν στην Κω, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι σε συνέντευξη Τύπου για το τέλος των ερευνών τους.

Οπως δήλωσαν δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αντικείμενο ανήκε στον Μπεν, αλλά δεν θέλησαν να πουν τι ακριβώς είναι. Μάλιστα τους βοήθησε και η οικογένειά του, για να επιβεβαιώσουν ότι όντως ήταν του αγοριού που σε ηλικία 21 μηνών χάθηκε στο ελληνικό νησί πριν 25 χρόνια.

Στη συνέντευξη Τύπου που είναι ακόμα σε εξέλιξη αναφέρθηκε επίσης ότι ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο Μπεν καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε από εκσκαφέα τον οποίο χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας (Ντίνος), που πέθανε πέρυσι. Οι Βρετανοί αστυνομικοί πιστεύουν πως το άψυχο κορμάκι του Μπεν μεταφέρθηκε από το χωράφι στην περιοχή Ηρακλής, σε άλλη περιοχή. Αλλά μετά από εβδομάδες ερευνών και στα δυο σημεία, τίποτα δεν βρέθηκε.

Απογοητευμένη η μητέρα του αγοριού, σύμφωνα με βρετανικά μέσα, λέει ότι πιστεύει ότι ο γιος της είναι εκεί θαμμένος, αλλά δεν μπορούν οι αστυνομικοί να τον βρουν, καθώς όπως λέει, δεν γίνεται να σκάψουν σε κήπους και σπίτι των ανθρώπων που έχουν χτίσει εκεί όλα αυτά τα χρόνια.

 

Πηγή: protothema.gr

 

  18 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα