Βροχή τα ...σκάγια από τον καταυλισμό ! Το γλέντι που προκάλεσε ... τρόμο

  27 March, 2018 ΚΟΣΜΟΣ
Βροχή τα ...σκάγια από τον καταυλισμό ! Το γλέντι που προκάλεσε ... τρόμο

Οι πυροβολισμοί έπεφταν ο ένας μετά τον άλλο και θύμισαν ... Μενίδι όπου είχε βρει τραγικό θάνατο ένα αγοράκι από αδέσποτη σφαίρα

 Μια πολύ σοβαρή καταγγελία πολιτών έφθασε στο Cretalive, την οποία και δημοσιεύουμε. Συγκεκριμένα, αναγνώστες μας αναφέρουν ότι «τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, ενώ γυρνούσαμε από Καρτερό και στρίβαμε για να μπούμε στην Νέα Αλικαρνασσό, ακούσαμε μαζεμένους πυροβολισμούς από τον καταυλισμό των Ρομά! Δεν ξέρουμε τι γινόταν. Μπορεί γλέντι, καθώς η μουσική ήταν στη διαπασών».

Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιοι στη συνέχεια, «πραγματικά τρομοκρατηθήκαμε! Αμέσως θυμηθήκαμε το περιστατικό με το παιδάκι στο Μενίδι!  Φοβηθήκαμε μην φύγουν τα σκάγια και την πληρώσει κανένας που δεν φταίει! Είτε περαστικός, είτε κάποιος στρατιώτης στη ΣΕΑΠ, που εκείνη την ώρα θα είχε υπηρεσία!».

Εκείνο πάντως, το οποίο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους καταγγέλλοντες αναγνώστες μας είναι ότι «δίπλα ακριβώς από τον καταυλισμό βρίσκεται το Αστυνομικό Μέγαρο! Μιλάμε αυτοί που πυροβολούσαν πρέπει να είχαν μεγάλο θράσος ή... άγνοια κινδύνου!».

Η καταγγελία έκλεισε με τις ακόλουθες απορίες: «Ειλικρινά αναρωτιόμαστε, αφού οι Ρομά έχουν δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θέλουν να εγκλιματιστούν στην κοινωνία, δεν θα πρέπει να εξαλείψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές; Τέλος, η αστυνομία δεν τους έχει κάνει συστάσεις για να... προλάβει τέτοια περιστατικά, ειδικά μετά από αυτό που έγινε στο Μενίδι; Τι περιμένουν, δηλαδή, να γίνει;».

Πηγή: cretalive.gr

 

  27 March, 2018 ΚΟΣΜΟΣ