Βurger ψαριού

Υλικά
Για το burger ψαριού
2 ψωμάκια για burger
1 μικρό κρεμμύδι
2 αγγουράκια πίκλες και λίγη άλμη από το βάζο
3 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. άνηθο
2-3 σταγόνες Tabasco
Λίγες σταγόνες λεμόνι
Λίγα φύλλα σαλάτας iceberg
2 σνίτσελ μπακαλιάρου
Για το σερβίρισμα
Τέταρτα λεμονιού
Τσιπς πατάτας
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες δαχτυλίδια.
Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το αγγουράκι πίκλα κομμένο σε φέτες και την άλμη από τις πίκλες.
Τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη έτσι ώστε να μαριναριστούν τα κρεμμύδια.
Για την σάλτσα άνηθου
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, το tabasco, το λεμόνι, τον άνηθο και λίγο αλάτι.
Ανακατεύουμε τα υλικά.
Για το burger ψαριού
Κόβουμε το iceberg.
Χωρίζουμε τα ψωμάκια στη μέση.
Αλείφουμε εσωτερικά το ψωμί με την μαγιονέζα.
Βάλτε αν θέλετε μαγιονέζα χωρίς αυγό ή μαγιονέζα με αβοκάντο.
Βάζουμε το iceberg ψιλοκομμένο, ακουμπάμε από επάνω το τηγανισμένο ψάρι και από πάνω τα κρεμμύδια και τις πίκλες.
Σκεπάζουμε το burger με το άλλο ψωμί.
Ομοίως ετοιμάζουμε και το άλλο.
Σερβίρουμε με τσιπς πατάτας και τέταρτα λεμονιού.
Το burger ψαριού ταιριάζει πολύ και με τη σως ταρτάρ.
Δείτε επίσης
- Μητσοτάκης: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή προκαλούν έντονη ανησυχία
- Επιδόματα ΟΠΕΚΑ: Έρχεται νέο μπαράζ πληρωμών
- Μηχανογραφικό 2025: Οι σχολές με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης
- Yψηλός και σήμερα ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Κρήτη
- Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα