Βυθισμένη στο πένθος η Μεσαρά μετα το τραγικό δυστύχημα

  13 January, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Βυθισμένη στο πένθος η Μεσαρά μετα το τραγικό δυστύχημα

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου

Τις συγκλονιστικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, μετά το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στη Μεσαρά, περιέγραψε συντετριμμένος ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης στην ΚΡΗΤΗ TV και λίγη ώρα μετά το συμβάν, που «πάγωσε» κυριολεκτικά την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Ειδικότερα, για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα στις Μοίρες και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση Φανερωμένης προς την Γαλιά, με την 38χρονη οδηγό Όλγα Φραγκιαδάκη και την κόρη της μόλις δύο ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση του οχήματός της με ένα φορτηγάκι ελαιουργείου, μίλησε ο δήμαρχος.

«Το χειρότερο που μπορεί να ζήσει κανείς είναι ο ίδιος ο πατέρας ο οποίος μένει δίπλα, μένει μαζί με την κόρη του, να ακούσει και να αισθανθεί το ατύχημα και να σπεύσει ο ίδιος για να απεγκλωβίσει τα παιδιά του», αποκάλυψε ο κ. Νικολιδάκης με «σπασμένη» φωνή.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας, ενώ μετά έσπευσε και στο Κέντρο Υγείας, όπου μεταφέρθηκε η 38χρονη και η 2χρονη κόρη της, «δεν υπάρχουν λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις, πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, ο χρόνος ξεκίνησε πάρα πολύ άσχημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο κανείς να εκφράσει κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα του δρόμου, ωστόσο και στο ότι πρέπει και οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί «η αλήθεια είναι ότι ο δρόμος είναι επαρχιακός», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι πάρα πολλά τα τμήματα του οδικού δικτύου που εφάπτονται με κατοικημένες περιοχές».

Επεσήμανε ότι και οι δρόμοι θέλουν μία καλύτερη συντήρηση. Όπως είπε: «Παρεμβάσεις έχουν γίνει κατά καιρούς στον συγκεκριμένο δρόμο, έχουμε μιλήσει και με τον περιφερειάρχη, υπάρχουν δρόμοι που θέλουν μία καλύτερη συντήρηση, ωστόσο και εμείς οι οδηγοί πρέπει να είμαστε παραπάνω προσεκτικοί».

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου και ήταν παντρεμένη με ένστολο, ο οποίος είναι με απόσπαση σε άλλο νησί.  

Διευκρινίζεται ότι στο άλλο όχημα επέβαιναν δύο αλλοδαποί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα, μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει υλικό από κάμερα, το οποίο είναι στα χέρια της αστυνομίας και το οποίο θα «δείξει» κάτω από ποιες συνθήκες συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

Δείτε πλάνα του ΚΡΗΤΗ ΤV απο το σημείο

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η τριανταεπτάχρονη Όλγα -αστυνομικός του Α.Τ. Πύργου- και η μόλις τριών ετών κορούλα της Στέλλα που χάθηκαν στο μοιραίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης στις Μοίρες, στη διασταύρωση Φανερωμένης - Γαλιάς σε κλίμα οδύνης και σπαραγμού οδηγούνται σε λίγες ώρες στην τελευταία τους κατοικία.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ στις Μοίρες στις 4:30 μ.μ το απόγευμα της Τετάρτης. Οι σοροί θα βρίσκονται στην οικία στις 2 μ.μ.

 

  13 January, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ