«Χαμογελάστε… είναι μεταδοτικό» στο Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω»

mesaralive.gr  08 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Χαμογελάστε… είναι μεταδοτικό» στο Κέντρο Ημέρας «Εν Πλω»

Το Κέντρο Ημέρας “Εν Πλω” της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Φαιστού συνεχίζει τη δράση του, που απευθύνεται στην ευρύτερη Κοινότητα της Μεσαράς, με τίτλο: «Συζητώντας για το παιδί».

Κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα, στις 17:00, συναντιόμαστε γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί και όποιος άλλος ενδιαφέρεται και συζητάμε θέματα σχετικά με τα παιδιά. Είναι χαρά μας να έρθετε όλοι και μαζί να προβληματιστούμε, να μοιραστούμε απόψεις, ιδέες, εμπειρίες, να συζητήσουμε τις απορίες μας και να προτείνουμε λύσεις σε ό,τι μας αφορά από τη ζωή μας με τα παιδιά. Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 με το θέμα: «Από σύντροφοι… Γονείς!», ακολούθησε η 2η συνάντησή μας στις 13 Δεκεμβρίου, με θέμα: «Τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου & παιχνιδιού των παιδιών», στο χώρο του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”. Η 3η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ζαρού -σε συνεργασία και με τη φιλοξενία του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων και της Διεύθυνσης του σχολείου- την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, με θέμα: «Παίζω σαν… παιδί!».

Για την επόμενη συνάντησή μας επιστρέφουμε στο… λιμάνι μας, με θέμα συζήτησης: «Χαμογελάστε… Είναι μεταδοτικό» και συντονίστρια την κ.Τίνα Αστρινάκη, οδοντίατρο  και εθελόντρια του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω”. Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00, στο χώρο του Κέντρου Ημέρας “Εν Πλω” στο ισόγειο του Δήμου, να γνωριστούμε και να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

 

mesaralive.gr  08 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα