Χανιά: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο νεαροί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο

neakriti.gr  21 October, 2019
Χανιά: Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο νεαροί που ενεπλάκησαν σε τροχαίο

Διασωληνωμένος σε καταστολή ο ένας, πολυτραυματίας ο έτερος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται οι δύο νεαροί που τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή «Γερμανικό Πουλί» στα Χανιά.

Το τροχαίο συνέβη, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, όταν η μηχανή στην οποία βρίσκονταν οι δύο 25χρονοι άνδρες, συγκρούστηκε με όχημα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό των δύο ανδρών.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, κ. Γιώργο Ζουρίδη, ο ένας εκ των δύο τραυματιών βρίσκεται σε βαριά κατάσταση.

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Ζουρίδης, «ο ένας 25χρονος, ο οποίος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, βρίσκεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας».

«Αναφορικά με τον έτερο 25χρονο, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, νοσηλεύεται, επίσης, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων», συμπλήρωσε ο κ. Ζουρίδης.

Πάντως, όπως σημείωσε ο κ. Ζουρίδης, «και οι δύο τραυματίες βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση από το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου».

 

neakriti.gr  21 October, 2019