Χριστουγεννιάτικο παζάρι από «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και στις Μοίρες (Φώτο)

Φώτο: mesaralive
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Μοίρες, έξω από το Δημαρχείο Φαιστού το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Ο κόσμος έσπευσε να στηρίξει την προσπάθεια του δραστήριου Συλλόγου, αγοράζοντας χριστουγεννιάτικα δωράκια – και όχι μόνο- από τους πάγκους του παζαριού. Πρόκειται για κατασκευές των μελών του Συλλόγου αλλά και φίλων που κάθε χρόνο προσφέρουν τις δικές τους κατασκευές στα παζάρια του Συλλόγου, για την ενίσχυσή του.
Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», στη Φανερωμένη, στο κτήριο που στεγάζει το Σύλλογο και τις δραστηριότητές του.





Δείτε επίσης
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
- Προσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα