Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής  στο Λονδίνο ο Μανώλης Στεφανουδάκης (Φωτογραφίες)

Σοφία Πλουτινάκη  23 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Χρυσός Παγκόσμιος Πρωταθλητής  στο Λονδίνο ο Μανώλης Στεφανουδάκης (Φωτογραφίες)

Φωτο: mesaralive.gr

Με βολές όνειρο, ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής και Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο Μανώλης Στεφανουδάκης, κατέκτησε για άλλη μια φορά – μετά το Παγκόσμιο στη Ντόχα- το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του ακοντισμού στην κατηγορία του, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου!

Ο  Μανώλης ξεκίνησε πολύ  δυνατά τον αγώνα του ανεβάζοντας μέτρα , ενώ στην τρίτη του βολή το ακόντιό του καρφώθηκε στα 28.95 μέτρα! Η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική. Σε ένα αγώνα με ισχυρούς αντιπάλους ο Μανώλης Στεφανουδάκης, απέδειξε για άλλη μια φορά την κυριαρχία του στον παγκόσμιο ακοντισμό στην κατηγορία F 54 με το ακόντιό του να προσγειώνεται στα 29,51 μέτρα (ρεκόρ αγώνων) στην πέμπτη βολή και στα 29,22 στην έκτη και τελευταία βολή του.

Παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε ο Μανώλης Στεφανουδάκης έχοντας στο πλευρό του τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, έκανε  ακριβώς αυτό που είχε υποσχεθεί! Τα έδωσε όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Ένα αποτέλεσμα που ανεβάζει τον ίδιο στο πρώτο σκαλί του βάθρου με βολή 29,51 μέτρα και τον στέφει για μια ακόμα φορά Παγκόσμιο Πρωταθλητή  ανεβάζοντας την Ελληνική Σημαία στο ψηλότερο σημείο του ιστού !!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Μανώλη Στεφανουδάκη στηρίζουν ο μεγάλος του χορηγός ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, οι εταιρείες  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που βρίσκονται στο πλευρό του και τον στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Επίσης η ΕοαμΑμεΑ, φροντίζει όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες».

 

Σοφία Πλουτινάκη  23 July, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα