«Χτύπησαν» την πόρτα και Μεσαριτών οι απατεώνες!

mesaralive.gr  09 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Χτύπησαν» την πόρτα και Μεσαριτών οι απατεώνες!

«Χτύπησαν» την πόρτα και Μεσαριτών οι απατεώνες!

Και Μεσαρίτες προσέγγισαν οι απατεώνες, οι οποίοι θέλησαν να πουλήσουν ψεύτικες προσκλήσεις για μια «μαιμού» θεατρική παράσταση.

Οι επιτήδειοι πουλούσαν ψεύτικες προσκλήσεις λογαριασμό - υποτίθεται- του Πανελλήνιου συλλόγου απόστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας και με αυτή την πρόφαση προσέγγισαν Μεσαρίτες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών είπε στο mesaralive.gr ότι ήταν δύο άτομα, τα οποία μπήκαν στο κατάστημα που εργάζεται. Όπως είπε ο ίδιος "αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού εισέβαλαν στο κατάστημα ξαφνικά, προσποιούμενοι ότι γνώριζαν τον ιδιοκτήτη.Όταν κατάλαβαν ότι δεν γίνονται πιστευτοί, έβγαλαν από την τσέπη δύο προσκλήσεις για την εκδήλωση, επιχειρώντας να μου τις πουλήσουν. Έχω την αίσθηση ότι οι ψεύτικες προσκλήσεις ήταν πρόφαση" μας είπε ο ίδιος.!
Στόχος τους προφανώς ήταν  να πουλήσουν όσες περισσότερες προσκλησεις μπορούσαν, στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 50 ευρώ για τρία άτομα, αλλά ενδέχεται σε χώρους όπου υπήρχαν και αντικείμενα αξίας να είχαν κι άλλο σκοπό! Για την ιστορία να πούμε ότι ο τίτλος της παράστασης ήταν «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».


 

 

mesaralive.gr  09 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα