Χωρίς τρεις στους Αγίους Δέκα ο ΑΟΤ
Χωρίς τρεις σημαντικές μονάδες, αλλά με την ψυχολογία σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά την νίκη στο Μεσσαρίτικο ντέρμπι, αλλά και την πρόκριση στην 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ο ΑΟΤ προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γόρτυνα, την Κυριακή 08/10 στις 16:00.
Ο Μιχάλης Κουτεντάκης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπριλάκη που τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές, αλλά και οι Παπαδάκης, Μαραγκάκης.
Η τελευταία προπόνηση για την ομάδα του Τυμπακίου έγινε το απόγευμα της Παρασκεύης, για μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα σε έναν αντίπαλο που εντός έδρας είναι πολύ υπολογίσιμος.
Δείτε επίσης
- Προκριματικά Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων: Ισοπαλίες και ανοιχτοί λογαριασμοί για τους εκπροσώπους μας (h
- Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
- Ο Καραλής δεν έχει ταβάνιμε νέο πρσωπικό και 4ο παγκόσμιο ρεκόρ:: «Πάμε για πιο ψηλά...»
- Europa Conference League: Βίοι αντίθετοι για ΑΕΚ και ΑΡΗ (HL)
- Δήμος Γόρτυνας: Συγχαρητήρια του Αντιδήμαρχου Κ. Κοκκινάκη στον παγκόσμιο πρωταθλητή Τ. Χριστοφοράκη