Δεκάδες τόνους κηπευτικών από παραγωγούς προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Φαιστού

  25 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Δεκάδες τόνους κηπευτικών από παραγωγούς προσφέρει σε ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Φαιστού

Δεκάδες είναι οι τόνοι των κηπευτικών που προσφέρονται σε ευπαθείς ομάδες με την προσπάθεια να συνεχίζεται και τις επόμενες εβδομάδες. Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, σε συνεργασία με τους παραγωγούς και τα δημοπρατήρια του Δήμου Φαιστού, αλλά και σε συνεννόηση με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, έχουν αρχίσει ήδη σειρά από δράσεις που στόχο έχουν να προσφέρουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, βασικά είδη διατροφής.

Ήδη, έχουν παραδοθεί δεκάδες τόνοι κηπευτικών, στους Δήμους Αρχανών Αστερουσίων, Γόρτυνας, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου προκειμένου να διανεμηθούν στις δομές των Δήμων, ενώ υπάρχει και προσωπική ενεργοποίηση του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη μέσα από την οποία έχουν παραδοθεί τρόφιμα στην Παλλιανή, αλλά και στην Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου, όπου λειτουργεί και γηροκομείο.

Σε επίπεδο συνεργασίας Δήμων και παροχής κηπευτικών από το Δήμο Φαιστού, οι συνεννοήσεις γίνονται σε αγαστή συνεργασία με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και τον πρόεδρο Γιάννη Κουράκη, ενώ οι διανομές των προϊόντων πρόκειται να συνεχιστούν και σε άλλους δήμους.

«Οι Δήμαρχοι όλης της Κρήτης έχουμε υποχρέωση να βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο και να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια προς όφελος των πολιτών και προς το καλό του τόπου μας» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία αποδεικνύεται πως υπάρχουν μόνο πράγματα που μας ενώνουν και που μας ανοίγουν το δρόμο για μία νέα ημέρα συνεργασίας, υποστήριξης και αλληλοβοήθειας. Πρέπει να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους μου δημάρχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όλους τους Αντιδημάρχους και συνεργάτες μου που στηρίζουν το έργο μας, αλλά πάνω απ’ όλα τους παραγωγούς και τους ανθρώπους του Δήμου Φαιστού που δέχθηκαν να μετατρέψουν τον μόχθο τους σε προσφορά και να βοηθήσουν σημαντικά να ξεπεράσουμε μια από τις δυσκολότερες στιγμές που ζούμε. Ειδικότερα για τους παραγωγούς πρέπει να πω ότι η προσφορά τους είναι ακόμα σημαντικότερη με δεδομένο πως οι ίδιοι δέχθηκαν να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν.  Ευχή όλων, είναι μέσα από την πανδημία, να πάρουμε μαθήματα ζωής για να βγούμε την επόμενη ημέρα, πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι προκειμένου το έργο μας να γίνεται ελπίδα για όλους».

 

  25 April, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα