«Δεμένος» ο καιρός στη Μεσαρά - Η πρόβλεψη για σήμερα

  03 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
«Δεμένος» ο καιρός στη Μεσαρά - Η πρόβλεψη για σήμερα

Το νέο ψυχρό κύμα που πλήττει από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, το νησί βρίσκεται σε εξέλιξη

Ο καιρός είναι «δεμένος» και σημερα, με τις βροχοπτώσεις στη Μεσαρά να είναι αρκετά έντονες, ιδιαίτερα τη βραδιά που μας πέρασε. Όπως μπορεί να δει κανείς απο τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το mesaralive.gr η συννεφιά είναι εντονη, με τη βροχή να συνεχίζει να πέφτει άλλοτε με μεγαλύτερη και άλλοτε με μικρότερη ένταση.

Ο Ψηλορείτης στο βάθος είναι σχεδον κρυμμένος από τη συννεφιά, όμως ένα μέρος του φαίνεται και βλέπει κανείς ότι είναι πλέον κατασπρος από το χιόνι!

Γενικά και όσο περνάει η ώρα πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, που στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις.

Μόνο στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα αναμένονται τοπικές βροχές με μεμονωμένες καταιγίδες και στα ορεινά της Κρήτης παροδικές χιονοπτώσεις. Το κρύο ωστόσο θα παραμείνει τσουχτερό σε μεγάλο μέρος της χώρας, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και τις πρωινές ώρες τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Από το βράδυ της Κυριακής ωστόσο έρχεται ένα νέο ισχυρό κύμα ψύχους με χιονοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους και βροχές, που θα διατηρηθούν και την ημέρα των Θεοφανείων.

 

  03 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα